fotoACS.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Soria, Ana C.
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Química Orgánica General (IQOG)
 
Departamento
Análisis Instrumental y Química Ambiental
 
Categoría Profesional
Científico Titular (pendiente de toma de posesión)
 
Especialización
Química Analítica y Ciencia y Tecnología de Alimentos
 
Email
acsoria@iqog.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 

Refined By:
Autor:  Gamboa-Santos, Juliana

Resultados 1-11 de 11.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
2openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
3openAccessEffect of storage.pdf.jpg2012Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrotGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
4openAccesseffects conventional ultrasound.pdf.jpg2012Effects of conventional and ultrasound blanching on enzyme inactivation and carbohydrate content of carrotsGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convectionGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
6openAccess2015Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydrationVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
7openAccessprocessingkineticfuroylmethyl.pdf.jpg2014Impact of processing conditions on the kinetic of vitamin C degradation and 2-furoylmethyl amino acid formation in dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
8openAccessoptimisationconvectivdrying.pdf.jpg2013Optimisation of convective drying of carrots using selected processing and quality indicatorsGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
9openAccessqualityparametersblanched.pdf.jpg2013Quality parameters in convective dehydrated carrots blanched by ultrasound and conventional treatmentGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
10openAccesssurveyfruits.pdf.jpg2014Survey of quality indicators in commercial dehydrated fruitsMegías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
11openAccessGamboa-Santos_digitalCSIC.pdf.jpg2013Vitamin C content and sensorial properties of dehydrated carrots blanched conventionally or by ultrasoundGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo