Firma en Digital.CSIC (*)
Montero García, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Productos. Grupo: Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca (INNOVAPESCA)
 
Categoría Profesional
Profesora de investigación del CSIC
 
Especialización
Desarrollo, Valorización e Innovación de Productos de la Pesca
 
Email
mpmontero@ictan.csic.es
 
ORCID
 
Perfil en Google Scholar
 

Refined By:
Palabras Clave:  High pressure

Resultados 1-12 de 12.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessChilled storage of high-pressure.pdf.jpg1998Chilled storage of high pressure and heat-induced gels of blue whithing (Micromesistius poutassou) muscleMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
2openAccesscomparativemuscle.pdf.jpg3-ago-2008A comparative study of the effects of high pressure on proteolytic degradation of sardine and blue whiting muscleHernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
3openAccessEffectpressur.pdf.jpg2005Effect of chitosan and microbial transglutaminase on the gel forming ability of horse mackerel (Trachurus spp.) muscle under high pressureGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Extension of shelf life of chilled hake (Merluccius capensis) by high pressureHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
5openAccessGelatin-high-pressure-CSIC.pdf.jpg2005Extraction of gelatin from fish skins by high pressure treatmentGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007High pressure effects on the quality and preservation of cold-smoked dolphinfish (Coryphaena hippurus) filletsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
7openAccesspresstimetemp.pdf.jpg1997High-pressure-induced gel of sardine (Sardina pilchardus) washed mince as affected by pressure-time-temperaturePérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001High-pressure/temperature treatment effect on the characteristics of octopus (Octopus vulgaris) arm muscleHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Solas, M. Teresaartículo
9openAccesspartialtreatmen.pdf.jpg2005Partial characterization of protease activity in squid (Todaropsis eblanae) mantle: Modification by high-pressure treatmentHernández-Andrés, Aranzazu; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
10openAccessPressureadded.pdf.jpg2001Pressure-induced gel properties of fish mince with ionic and non-ionic gums addedMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
11openAccessResponsesurfacemethodology.pdf.jpg2000Response surface methodology multivariate analysis of properties of high-pressure-induced fish mince gelPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
12openAccessHP-shrimp.pdf.jpg2016The effect of high-pressure treatment on functional components of shrimp (Litopenaeus vannamei) cephalothoraxGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo