Firma en Digital.CSIC (*)
Tena, Noelia
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos. Grupo: Trazabilidad y calidad de alimentos (SEXIA)
 
Categoría Profesional
Doctora
 
Especialización
Trazabilidad y calidad de alimentos.
 
Email
noelia.tena@ig.csic.es
 
 
 
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Palabras Clave:  FTIR spectroscopy

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessLWT_2022_V172_114160.pdf.jpg30-dic-2022A study of the dynamic changes of stability taking place during virgin olive oil storage period examined by mesh cell-FTIR spectroscopyLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
2openAccessJAFC_2023_V71_15732.pdf.jpg25-oct-2023Gradual Changes of the Protective Effect of Phenols in Virgin Olive Oils Subjected to Storage and Controlled Stress by Mesh Cell IncubationLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
3openAccessPostP_2018_JAFC_V66_P3541.pdf.jpg2018PhotooxidationEffect in Liquid Lipid Matrices: Answers from an Innovative FTIR Spectroscopy Strategy with >mesh Cell> IncubationTena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
4openAccessPostP_FoodChem_2019_V295_P94.pdf.jpg2019Real time monitoring of the combined effect of chlorophyll content and light filtering packaging on virgin olive oil photo-stability using mesh cell-FTIR spectroscopyTrypidis, Dimitrios; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Lobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Nenadis, Nikolaos; Tsimidou, Maria Z.; Tena, Noelia CSIC ORCID artículo
5openAccess3-abr-2013Time course analysis of fractionated thermoxidized virgin olive oil by FTIR spectroscopyTena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Virgin olive oil stability study by mesh cell-FTIR spectroscopyTena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo