Firma en Digital.CSIC (*)
Tena, Noelia
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos. Grupo: Trazabilidad y calidad de alimentos (SEXIA)
 
Categoría Profesional
Doctora
 
Especialización
Trazabilidad y calidad de alimentos.
 
Email
noelia.tena@ig.csic.es
 
 
 
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Refined By:
Autor:  Morales-Millán, María Teresa

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessGYA_2016_V67_e157.pdf.jpg2016A neuroimaging study of pleasant and unpleasant olfactory perceptions of virgin olive oilVivancos, J.; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Morales-Millán, María Teresa; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
2openAccessGrasasAceites_V63_e210.pdf.jpgjun-2017A study of the differences between trade standards inside and outside EuropeGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Romero, Inmaculada; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
3openAccessLWT_2022_V172_114160.pdf.jpg30-dic-2022A study of the dynamic changes of stability taking place during virgin olive oil storage period examined by mesh cell-FTIR spectroscopyLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
4openAccessJAFC_2023_V71_15732.pdf.jpg25-oct-2023Gradual Changes of the Protective Effect of Phenols in Virgin Olive Oils Subjected to Storage and Controlled Stress by Mesh Cell IncubationLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Phenolic profile of virgin olive oils with and without sensory defects: Oils with non-oxidative defects exhibit a considerable concentration of phenolsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Oliver-Pozo, Celia CSIC; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Morales-Millán, María Teresa; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
6openAccessGrasas_Aceites_2017_V68_e219.pdf.jpg2017Predicting extra virgin olive oil freshness during storage by fluorescence spectroscopyAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Romero del Río, Inmaculada CSIC ORCID; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Morales-Millán, María Teresaartículo
7openAccessPostP_2008_MeatSci_V80_P315.pdf.jpgoct-2008Relationship between sensory attributes and volatile compounds qualifying dry-cured hamsGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresaartículo
8openAccessTracking_Lobo_Art2020.pdf.jpg2020Tracking Sensory Characteristics of Virgin Olive Oils During Storage: Interpretation of Their Changes from a Multiparametric PerspectiveLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo