Firma en Digital.CSIC (*)
Aparicio López, Ramón
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos. Grupo: Trazabilidad y calidad de alimentos (SEXIA)
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Trazabilidad y calidad de alimentos.
 
Email
r.aparicio@ig.csic.es
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Palabras Clave:  Olive oil

Resultados 1-9 de 9.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess20091H NMR-Based Protocol for the Detection of Adulterations of Refined Olive Oil with Refined Hazelnut OilMannina, Luisa; D'Imperio, Marco; Capitani, Donatella; Rezzi, Serge; Guillou, Claude; Mavromoustakos, Thomas; Molero Vílchez, María Dolores; Herrera Fernández, Antonio; Thomas, Freddy; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
2openAccessGrasasAceites_V63_e210.pdf.jpgjun-2017A study of the differences between trade standards inside and outside EuropeGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Romero, Inmaculada; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
3openAccess1-dic-2013Authenticity of olive oil: Mapping and comparing official methods and promising alternativesAparicio López, Ramón CSIC ORCID ; Morales, María T.; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Tena, Noelia CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
4openAccess1012.pdf.jpg30-ago-1994Detailed and exhaustive study of the authentication of European virgin olive oils by SEXIA expert systemAparicio López, Ramón CSIC ORCID ; Alonso, M. V.; Morales-Millán, María Teresaartículo
5openAccess420.pdf.jpg30-dic-2007Evaluation of the methods based on triglycerides and sterols for the detection of hazelnut oil in olive oilGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Viera-Macías, María CSIC; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
6closedAccess25-nov-2009Evaluation of virgin olive oil thermal deterioration by fluorescence spectroscopyTena, Noelia CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
7closedAccess28-jul-2010Quality Characterization of the New Virgin Olive Oil Var. Sikitita by Phenols and Volatile CompoundsGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-oct-2009Thermal Deterioration of Virgin Olive Oil Monitored by ATR-FTIR Analysis of Trans ContentTena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
9openAccessPostP_2008_EJLST_V110_P602.pdf.jpg1-jul-2008Virgin olive oil - Chemical implications on quality and healthGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo