Firma en Digital.CSIC (*)
Fernández, J.
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos. Grupo: Química y Bioquímica de Pigmentos
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Carotenos, xantofilas, clorofilas, biodisponibilidad, bioaccesibilidad, leche materna, calostro, nutrición, salud.
 
Email
jgarrido@ig.csic.es
 
 
 
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Refined By:
Palabras Clave:  Carotenoids

Resultados 1-10 de 10.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Activities, bioavailability, and metabolism of lipids from structural membranes and oils: Promising research on mild cognitive impairmentPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Visioli, Francesco; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
2openAccess504.pdf.jpg30-jun-2008Astaxanthin from crayfish (Procambarus clarkii) as a pigmentary ingredient in the feed of laying hensPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Negro, Juan J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Cascajo Almenara, M. V. CSIC ORCIDartículo
3closedAccessjul-2000Astaxanthin is the major carotenoid in tissues of white storks (Ciconia ciconia ) feeding on introduced crayfish (Procambarus clarkii )Negro, Juan J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID artículo
4openAccessCarotenoid_.pdf.jpg10-ene-2010Carotenoid production in Lactobacillus plantarumGarrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-ago-2005Environmental-induced acquisition of nuptial plumage expression: a role of denaturation of feather carotenoproteins?Blanco, Guillermo CSIC ORCID ; Frías, Óscar; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
6openAccessFood_Research_International_2014_171.pdf.jpg2014Fat content affects bioaccessibility and efficiency of enzymatic hydrolysis of lutein esters added to milk and yogurtOdorissi Xavier, Ana Augusta; Mercadante, Adriana Zerlotti; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
7closedAccess2011Greater flamingos Phoenicopterus roseus use uropygial secretions as make-upAmat, Juan A. CSIC ORCID; Rendón, Miguel A. CSIC ORCID CVN; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Garrido, Araceli; Rendón-Martos, Manuel; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
8openAccessPostprint_2017_JFoodCompAnal.pdf.jpg25-ene-2017In vitro bioaccessibility of lutein from cupcakes fortified with a water-soluble lutein esters formulationOdorissi Xavier, Ana Augusta; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
9openAccess814.pdf.jpg30-oct-1997Termodegradacion de carotenoides en el pimentónPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID artículo
10openAccessPostprint_2016_PNAS_V113_P10932.pdf.jpg27-sep-2016Tropical bat as mammalian model for skin carotenoid metabolismGalván, Ismael CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Herrera, Bernal; Negro, Juan J. CSIC ORCID artículo