Firma en Digital.CSIC (*)
García García, Pedro
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Biotecnología de Alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Química y Tecnología de Aceitunas de Mesa.
 
Email
pedrog@ig.csic.es
 
 
 
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Resultados 1-20 de 67.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostP_2019_IJFST.pdf.jpg2020Aerobic industrial processing of Empeltre cv. natural black olives and product characterisationMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
2openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2020Aerobic treatment of black ripe olive processing streams to reduce biological contaminationGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
3openAccessAssessing the Challenges in the Application.pdf.jpg17-may-2017Assessing the Challenges in the Application of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria in the Large-Scale Fermentation of Spanish-Style Table OlivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Roldán-Reyes, Juan C.; Torres-Gallardo, Rosa; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
4openAccessPostprint_2016_IntJFoodMic_V238_P1.pdf.jpg5-dic-2016Assessment of table olive fermentation by functional data analysisRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
5openAccessBrenes2021_Article_AssessmentOfTheAntimicrobialAn.pdf.jpg22-dic-2021Assessment of the Antimicrobial and Fertilizing Activity of Table Olive Concentrated Waste Streams During Their Shelf LifeBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Aguado, Ana; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
6openAccess815.pdf.jpg30-oct-1997Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesaDurán Quintana, M. Carmen CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
7openAccessPostP_JFCA_V66_P193.pdf.jpgmar-2018Bioactive substances in black ripe olives produced in Spain and the USAGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
8closedAccess15-jun-2009Browning reactions in olives: Mechanism and polyphenols involvedSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
9openAccessLevaduras.pdf.jpg30-sep-2003Características del crecimiento de levaduras de aceitunas de mesa a bajas temperaturasDurán Quintana, M. Carmen CSIC; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
10openAccess2014Changes of physicochemical and sensory characteristics of packed ripe table olives from Spanish cultivars during shelf-lifeGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
11openAccessFood_Funct_2019_V10_P4716.pdf.jpg9-jul-2019Characterization of bioactive compounds in commercial olive leaf extracts, and olive leaves and their infusionsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
12openAccessPostP_2020_AWM_V227_105833.pdf.jpg20-ene-2020Chemical composition of table olive wastewater and its relationship with the bio-fortifying capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) plantsSantos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-jun-2020Chemical hydrolysis of oleuropein affected by the type of organic acidRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2011Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentationBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
15openAccess868.pdf.jpg30-jun-1996Conservación de aceitunas verdes o color cambiante en salmueraGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M. Carmen CSICartículo
16openAccessData_in_Brief_2016_V9_P401.pdf.jpgdic-2016Data on the application of Functional Data Analysis in food fermentationsRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
17openAccessLWT_2022_V177_114177.pdf.jpg30-dic-2022Dehydrated black olives from unfermented and alkali treated green olivesBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
18closedAccess25-may-2011Effect of bruising on respiration, superficial color, and phenolic changes in fresh Manzanilla olives (Olea europaea pomiformis): Development of treatments to mitigate browningSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
19openAccessPostP_2020_LWT_V118_108870.pdf.jpgene-2020Effect of calcium on the preservation of green olives intended for black ripe olive processing under free-sodium chloride conditionsGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
20openAccessSciTotalEnv_2021_790_148053.pdf.jpg10-oct-2021Effect of fertilisation with black table olive wastewater solutions on production and quality of tomatoes cultivated under open field conditionsSantos, Berta de los; García-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo