Firma en Digital.CSIC (*)
Pérez Gálvez, Antonio
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos; Grupo: Química y bioquímica de pigmentos
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Química y bioquímica de pigmentos.
 
Email
aperez@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Resultados 21-40 de 57.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21closedAccessoct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
22openAccessPostP_2020_FRI_V136_109484.pdf.jpgoct-2020Development of an accurate and direct method for the green food colorants detectionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
23openAccessPostprint_2015_JCromat_A_V1406_P99.pdf.jpg2015Development of an accurate and high-throughput methodology for structural comprehension of chlorophylls derivatives. (I) Phytylated derivativesChen, Kewei; Ríos, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
24openAccessPostprint_2015_JCromat_A_V1412_P90.pdf.jpg2015Development of an accurate and high-throughput methodology for structural comprehension of chlorophylls derivatives. (II) Dephytylated derivativesChen, Kewei; Ríos, José Julián; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
25openAccessBEAS-2018_CSIC.pdf.jpg2018Dynamic signalling using cosmetics may explain the reversed sexual dichromatism in the monogamous greater flamingoAmat, Juan A. CSIC ORCID; Garrido, Araceli; Potarvia, Francesca; Rendón-Martos, Manuel; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido-Fernández, Juan; Gómez, Jesús; Béchet, Arnaud; Rendón, Miguel A. CSIC ORCID CVNartículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effect of gestational age (preterm or full term) on lipid composition of the milk fat globule and its membrane in human colostrumPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Megino-Tello, Javier CSIC; Aguayo-Maldonado, Josefa; Jiménez-Flores, Rafael; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
27openAccessPostprint_2013_JAOCS_V90_P1697.pdf.jpgnov-2013Effect of Simulated Thermo-Degradation on the Carotenoids, Tocopherols and Antioxidant Properties of Tomato and Paprika OleoresinsAbbeddou, Souheila; Petrakis, Christos; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Kefalas, Panagiotis; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
28openAccessPostP_2019_FoodChem_V287_P295.pdf.jpg30-jul-2020Esterified carotenoids as new food components in cyanobacteriaManzoni Maroneze, Mariana; Jacob-Lopes, Eduardo; Queiroz Zepka, Leila; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
29openAccessFood_Research_International_2014_171.pdf.jpg2014Fat content affects bioaccessibility and efficiency of enzymatic hydrolysis of lutein esters added to milk and yogurtOdorissi Xavier, Ana Augusta; Mercadante, Adriana Zerlotti; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
30openAccessPostprint_2018_MolNutFoodRes_V62_1800562.pdf.jpgsep-2018First‐Pass Metabolism of Chlorophylls in MiceViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Chen, Kewei; Ríos, José Julián; Benito, Itziar CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
31openAccessfoodcaco2.pdf.jpg2023Food matrix impacts bioaccessibility and assimilation of acid whey-derived milk fat globule membrane lipids in Caco-2 cellsKosmerl, Erica; Martínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Jiménez-Flores, Rafael; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
32openAccessfnut-10-1177152.pdf.jpg9-may-2023Food matrix impacts bioaccessibility and assimilation of acid whey-derived milk fat globule membrane lipids in Caco-2 cellsKosmerl, Erica; Martínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Jiménez-Flores, Rafael; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
33closedAccess2011Greater flamingos Phoenicopterus roseus use uropygial secretions as make-upAmat, Juan A. CSIC ORCID; Rendón, Miguel A. CSIC ORCID CVN; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Garrido, Araceli; Rendón-Martos, Manuel; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
34openAccessMolecules_2019_24_154.pdf.jpg2-ene-2019Green Natural ColorantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
35openAccessPostP_2020_FC_V321_126721.pdf.jpg15-ago-2020HPLC-hrTOF-MS study of copper chlorophylls: Composition of food colorants and biochemistry after ingestionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Benito, Itziar CSIC; Roca, María CSIC ORCID artículo
36closedAccessnov-2009In vitro bioaccessibility assessment as a prediction tool of nutritional efficiencyFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
37openAccessPostprint_2017_JFoodCompAnal.pdf.jpg25-ene-2017In vitro bioaccessibility of lutein from cupcakes fortified with a water-soluble lutein esters formulationOdorissi Xavier, Ana Augusta; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
38openAccessantioxidants-08-00291-v2.pdf.jpg7-ago-2019In vitro digestion of human milk: influence of the lactation stage on the micellar carotenoids contentXavier, Ana A. O.; Garrido-López, Juan E. CSIC; Aguayo-Maldonado, Josefa; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
39closedAccess2010In Vitro Intestinal Absorption of Carotenoids Delivered as Molecular Inclusion Complexes with β-Cyclodextrin Is Not Inhibited by High-Density LipoproteinsFernández García, Elisabet CSIC ORCID; Carvajal-Lérida, Irene CSIC; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
40openAccessSecado.pdf.jpg30-oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo