Firma en Digital.CSIC (*)
Brenes Balbuena, Manuel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Biotecnología de Alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Olive, table olives, olive oil, polyphenols.
 
Email
brenes@ig.csic.es
 
 
 
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Refined By:
Palabras Clave:  Phenolic compounds

Resultados 1-10 de 10.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessGrasas_Aceites_2017_V68_e182.pdf.jpg2017An explanation for the natural de-bittering of Hurma olives during ripening on the treeSusamci, E.; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Tuncay, O.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
2openAccessfoods_2022_11_3879.pdf.jpg1-dic-2022Chemical and Enzymatic Characterization of Leaves from Spanish Table Olive CultivarsRamírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
3openAccessPostP_2020_AWM_V227_105833.pdf.jpg20-ene-2020Chemical composition of table olive wastewater and its relationship with the bio-fortifying capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) plantsSantos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
4openAccess1981-6723-bjft-23-e2019130.pdf.jpg2020Effects of phenolic enrichment on vitamin C and antioxidant activity of commercial orange juiceRomeo, Rosa; De Bruno, Aleessandra; Piscopo, Amalia; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Poiana, Marcoartículo
5openAccessPostprint_2014_JAgricFoodChem_V62_P9569.pdf.jpg2014Endogenous enzymes involved in the transformation of oleuropein in Spanish table olive varietiesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
6openAccessPostP_2019_IFSET_V51_P73.pdf.jpg2019Enrichment in phenolic compounds of black ripe olives through nano-filtration and vacuum evaporation techniquesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Enrichment of Black Ripe Olives in Bioactive Compounds Using a Single Alkali TreatmentRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
8openAccessJFF_2021_V83_104561.pdf.jpg1-ago-2021May bioactive compounds from the olive fruit improve the postprandial insulin response in healthy adults?Sánchez-Rodríguez, Estefanía; Vázquez-Aguilar, Laura Alejandra; Biel-Glesson, Sara; Fernández-Navarro, José Ramón; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Olmo-Peinado, Jose María; de la Torre, Rafael; Fitó, Montserrat; Covas, María Isabel; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Martínez de Victoria, Emilio; Gil, Ángel; Mesa, María Doloresartículo
9openAccessfoods_2023_V12_591.pdf.jpg30-ene-2023Olive Leaf Processing for Infusion PurposesRamírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
10openAccessPostprint_2017_JFoodSci_V82_P2078.pdf.jpg10-ago-2017Optimization of Ripe Olive Processing with a Single Lye TreatmentBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo