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Firma en Digital.CSIC (*)
Cayuela, José Antonio
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos; Grupo: Monitorización no destructiva de calidad de alimentos
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Nondestructive monitoring food quality.
 
Email
jacayuela@ig.csic.es
 
 
 
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Resultados 21-40 de 46.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21openAccessModulacion_genetica.pdf.jpg23-ago-2012Modulación genética por los alimentos: evolución de conceptos en nutriciónCayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
22openAccess580.pdf.jpg30-jun-2009NIR prediction of fruit moisture, free acidity and oil content in intact olivesCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Caliani, Nuriaartículo
23openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V88_P103.pdf.jpgfeb-2018Nondestructive measurement of squalene in olive oil by near infrared spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García-Martín, Juan Francisco CSIC ORCIDartículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nutrigenomics of Essential Oils and their Potential Domestic Use for Improving HealthCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Elamrani, Abdelazizartículo
25openAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Olive.pdf.jpg22-may-2018Olive oil nutritional labeling by using Vis/NIR spectroscopy and compositional statistical methodsCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Palarea-Albaladejo, Javier; García-Martín, Juan Francisco CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
26closedAccess2010Postharvest Heat Treatment for Olive Oil Debittering at the Industrial ScaleYousfi, Khaled CSIC; Moyano Pérez, María José CSIC; Martínez Román, Fernando CSIC ; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
27closedAccessjun-2011Prediction of intact nectarine quality using a Vis/NIR portable spectrometerCayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
28openAccessNIR_en_citricos.pdf.jpg2009Prediction of internal quality of citrus fruits by NIR spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Weiland, Carlos; Nunes, Carla; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
29closedAccessnov-2010Prediction of quality of intact olives by near infrared spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
30openAccessPostP_2019_DOM_V21_P2526.pdf.jpgnov-2019Prevention of type 2 diabetes in prediabetic patients by using functional olive oil enriched in oleanolic acid: The PREDIABOLE study, a randomized controlled trialSantos-Lozano, J. M.; Rada, Mirella CSIC ORCID; Lapetra, José; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Jiménez-Rodríguez, María C.; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Ángel-Lugo, Antonio; Vilches-Arenas, Ángel; Gómez-Martín, Ana M.; Ortega-Calvo, Manuel; Castellano, José María CSIC ORCID artículo
31openAccessJPBA_2023_V227_115278.pdf.jpg2023Rapid determination of essential oils functional groups using compositional methods and VisNIR spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; El Ouaddari, Anass; El Amrani, Abdelaziz; Jamal Eddine, Jamalartículo
32openAccessPostprint_JAOCS_2014_ 1677.pdf.jpg2014Rapid Determination of Olive Oil Chlorophylls and Carotenoids by Using Visible SpectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Yousfi, Khaled CSIC; Martínez, María; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
33openAccessJFCA_2024_V125_105820.pdf.jpg2023Rapid measurement of sardine freshness by using visible and near infrared spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
34openAccessGrasa_Aceites-V68_e195.pdf.jpg2017Rapid NIR determination of alkyl esters in virgin olive oilCayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
35openAccessResultsChem_2022_V4_100562.pdf.jpg1-ene-2022Rapid prediction of essential oils major components by Vis/NIRS models using compositional methodsEl Ouaddari, Anass; El Amrani, Abdelaziz; Jamal Eddine, Jamal; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
36closedAccess20-oct-2008Reduction of virgin olive oil bitterness by fruit cold storageYousfi, Khaled CSIC; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
37openAccessActa_Hort-Citrus.pdf.jpg2010Relationship between postharvest diseases resistance and mineral composition of citrus fruitNunes, Carla; Duarte, A.; Manso, Teresa; Weiland, Carlos; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Yousfi, Khaled CSIC; Martínez Peláez, María del Carmen CSIC; Salazar, María CSICartículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Seasonal variation of hydraulic properties of soils measured using a tension disk infiltrometerAngulo Jaramillo, R.; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Clothier, Brent; Thony, J. L.; Vachaud, Georges; Fernández Boy, E.; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
39openAccessPostprint_2015_TFST_V43_P227.pdf.jpg2015Sensory defects of virgin olive oil from a microbiological perspectiveCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
40closedAccess24-sep-2007Solid/liquid extraction and isolation by molecular distillation of hydroxytyrosol from Olea europaea L. leavesRada, Mirella CSIC ORCID; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo