Firma en Digital.CSIC (*)
Pérez Rubio, Ana Gracia
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Bioquímica de Plantas, Calidad.
 
Email
agracia@cica.es
 
 
 
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Refined By:
Autor:  Belaj, Angjelina

Resultados 1-7 de 7.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostP_2018_FoodControl_V91_P248.pdf.jpgsep-2018A survey of ethanol content in virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; Belaj, Angjelina; León, Lorenzo; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
2openAccessantioxidants-08-00242.pdf.jpg25-jul-2019Analysis of olive (olea europaea L.) genetic resources in relation to the content of vitamin e in virgin olive oilPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; León, Lorenzo; Pascual, Mar CSIC ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Belaj, Angjelina; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
3openAccessPostP_2018_ActaHortic_V1199_P517.pdf.jpg30-abr-2018Assessment of olive diversity for metabolites associated with the nutritional and sensory quality of virgin olive oilBelaj, Angjelina; León, Lorenzo; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo
4openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Comparative study of the content of phenolic compounds in olive fruits and leaves for possible use in breeding programs for the functional selection of olive cultivarsSanz, Carlos CSIC ORCID ; Belaj, Angjelina; Tortosa, J. L.; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
5openAccessnov-2017Exploration of genetic resources to improve the functional quality of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa CSIC; Belaj, Angjelina; Romero-Segura, Carmen CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
6openAccessseparations-05-00024.pdf.jpg16-abr-2018Natural Variation of Volatile Compounds in Virgin Olive Oil Analyzed by HS-SPME/GC-MS-FIDSanz, Carlos CSIC ORCID ; Belaj, Angjelina; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
7openAccessmolecules-22-00141.pdf.jpg14-ene-2017Volatile Compound Profiling by HS-SPME/GC-MS-FID of a Core Olive Cultivar Collection as a Tool for Aroma Improvement of Virgin Olive OilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; Belaj, Angjelina; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID artículo