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Firma en Digital.CSIC (*)
Martínez-Rivas, José Manuel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales. Grupo: Genómica, Biología Molecular y Bioquímica de Lípidos de Plantas
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Plant sciences, Food science and technology, Agriculture, Biochemistry and molecular biology.
 
Email
mrivas@cica.es
 
 
 
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Refined By:
Palabras Clave:  Oleic acid

Resultados 1-5 de 5.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessolive-fruit.pdf.jpgfeb-2011Effect of different environmental stresses on the expression of oleate desaturase genes and fatty acid composition in olive fruitHernández, M. Luisa CSIC ORCID; Padilla, María Nieves; Sicardo, M. Dolores CSIC ORCID; Mancha Perello, Manuel CSIC ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
2closedAccess2009Expression Analysis Identifies FAD2-2 as the Olive Oleate Desaturase Gene Mainly Responsible for the Linoleic Acid Content in Virgin Olive OilHernández, M. Luisa CSIC ORCID; Padilla, María Nieves; Mancha Perello, Manuel CSIC ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
3openAccessPostprint_2017_Euphytica_213_7.pdf.jpgene-2017Mapping quantitative trait loci controlling fatty acid composition in oliveHernández, M. Luisa CSIC ORCID; Belaj, Angjelina; Sicardo, M. Dolores CSIC ORCID; León, Lorenzo; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Martín, Antonio CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Atienza, Sergio G. CSIC ORCID artículo
4openAccessfpls-12-653997.pdf.jpg8-mar-2021The Oleic/Linoleic Acid Ratio in Olive (Olea europaea L.) Fruit Mesocarp Is Mainly Controlled by OeFAD2-2 and OeFAD2-5 Genes Together With the Different Specificity of Extraplastidial Acyltransferase EnzymesHernández, María Luisa; Sicardo, María Dolores; Belaj, Angjelina; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
5openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Transcriptional Analysis of Stearoyl-Acyl Carrier Protein Desaturase Genes from Olive (Olea europaea) in Relation to the Oleic Acid Content of the Virgin Olive OilParvini, Farshid; Sicardo, M. Dolores CSIC ORCID; Hosseini-Mazinani, Mehdi; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Hernández, M. Luisa CSIC ORCIDartículo