Firma en Digital.CSIC (*)
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos. Grupo: Fitoquímicos, Bioactividad y Desarrollo de Procesos
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Fitoquímicos, Bioactividad y Desarrollo de Procesos.
 
Email
jfbg@cica.es
 
 
 
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Refined By:
Palabras Clave:  Phenolic compounds

Resultados 1-9 de 9.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessfoods-12-04023.pdf.jpg3-nov-2023Application of Thermo-Malaxation Followed by Three-Phase Centrifugation to Enable the Biorefinery of Alperujo, the Main By-Product of Olive OilFernández-Prior, África CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
2openAccessPostP_2018_FoodChem_V265_P298.pdf.jpg1-nov-2018Effect of subcritical water and steam explosion pretreatments on the recovery of sterols, phenols and oil from olive pomaceSeçmeler, Özge; Güçlü-Üstündaǧ, Özlem; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Extraction of phenolic compounds from virgin olive oil by deep eutectic solvents (DESs)García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Ríos, José Julián; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
4openAccessPostprint_2015_FoofChem_V187_P166.pdf.jpg2015Isolation and identification of minor secoiridoids and phenolic components from thermally treated olive oil by-productsRubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Martos, Sergio; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños, José G.; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
5openAccessEnergies_2019_V12_P2222.pdf.jpg11-jun-2019Long-Term Evaluation of Mesophilic Semi-Continuous Anaerobic Digestion of Olive Mill Solid Waste Pretreated with Steam-ExplosionSerrano Moral, Antonio CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID ; Alonso-Fariñas, Bernabé; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; López Martín, Sergio ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Borja Padilla, Rafael CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Performance evaluation of mesophilic semi-continuous anaerobic digestion of high-temperature thermally pre-treated olive mill solid wasteSerrano Moral, Antonio CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID ; Alonso-Fariñas, Bernabé; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; López Martín, Sergio ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Borja Padilla, Rafael CSIC ORCID artículo
7openAccess14-sep-2017Physical and functional properties of pectin-fish gelatin films containing the olive phenols hydroxytyrosol and 3,4-dihydroxyphenylglycolBermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Vioque, Blanca CSIC ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
8openAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Synergistic.pdf.jpg4-ago-2018Synergistic effect of 3,4-dihydroxyphenylglycol with hydroxytyrosol and α-tocopherol on the Rancimat oxidative stability of vegetable oilsLama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
9openAccessPostP_2019_IFSET_V55_P11.pdf.jpg2019The use of industrial thermal techniques to improve the bioactive compounds extraction and the olive oil solid waste utilizationLama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo