Firma en Digital.CSIC (*)
Sanz, Carlos
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales
 
Email
carlos.sanz@ig.csic.es
 
 
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Refined By:
Autor:  García-Rodríguez, Rosa

Resultados 1-7 de 7.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostprint_2017_ActaHortic_V1156_P363.pdf.jpg20-abr-2017A10-48-3 and A7-32-10, two strawberry selections with well-balanced nutritional and organoleptic qualityPérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Refoyo, A.artículo
2openAccessPostprint_2017_FoodSciTechnol_V86_P240.pdf.jpgdic-2017Biochemical aspects of olive freezing-damage: Impact on the phenolic and volatile profiles of virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
3openAccessnov-2017Exploration of genetic resources to improve the functional quality of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa CSIC; Belaj, Angjelina; Romero-Segura, Carmen CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
4openAccessPostprint_FoodChemistry_2015_V171_P364.pdf.jpg2015Modulating oxidoreductase activity modifies the phenolic content of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa CSIC; Romero-Segura, Carmen CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
5openAccessPostprint_FoodChem_2015_V174_P240.pdf.jpg2015Monitoring endogenous enzymes during olive fruit ripening and storage: Correlation with virgin olive oil phenolic profilesHachicha Hbaieb, Rim; Kotti, Faten; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Gargouri, Mohamed; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
6closedAccessmar-2011Role of polyphenol oxidase and peroxidase in shaping the phenolic profile of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa CSIC; Romero-Segura, Carmen CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
7closedAccessene-2012The role of olive β-glucosidase in shaping the phenolic profile of virgin olive oilRomero-Segura, Carmen CSIC; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sánchez-Ortiz, Araceli CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo