Firma en Digital.CSIC (*)
López-López, Antonio
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Biotecnología de Alimentos
 
Categoría Profesional
Científico Titular OPIS
 
Especialización
Aceituna de mesa, Nutrientes, Grasa vegetal.
 
Email
all@cica.es
 
 
 
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Refined By:
Autor:  Sánchez Gómez, Antonio Higinio

Resultados 1-14 de 14.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessijfs.15080.pdf.jpgmay-2021Changes in the volatile composition of Spanish-style green table olives induced by pasteurisation treatmentMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN artículo
2openAccessDataBrief_2018_V20_P1471.pdf.jpgoct-2018Data on sensory profile of green Spanish-style table olives studied by Quantitative Descriptive AnalysisLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
123openAccessPostprint_2018_FoodChem_V239_P343.pdf.jpg15-ene-2018Effect of post-fermentation and packing stages on the volatile composition of Spanish-style green table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
124openAccessPostprint_2019_FoodChem_V271_P543.pdf.jpg15-ene-2019Effect of Spanish-style processing steps and inoculation with Lactobacillus pentosus starter culture on the volatile composition of cv. Manzanilla green olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
125openAccessFoodMicrobiol_2023_V113_104286.pdf.jpgago-2023Microbial community and volatilome changes in brines along the spontaneous fermentation of Spanish-style and natural-style green table olives (Manzanilla cultivar)Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
126openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
127openAccessPanel_Lopez_Lopez_Art2019.pdf.jpg8-nov-2019Panel and panelist performance in the sensory evaluation of black ripe olives from spanish manzanilla and hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
128openAccessPostprint_2018_LWT_V89_P725.pdf.jpgmar-2018Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profilingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
129openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V75_P685.pdf.jpgene-2017Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperatureSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
130closedAccessPostprint_2019_FoodResInt_V116_P114.pdf.jpgfeb-2019Sensory characterisation of black ripe table olives from Spanish Manzanilla and Hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
131openAccessPostprint_2018_FoodResInt_V108_P347.pdf.jpgjun-2018Sensory profile of green Spanish-style table olives according to cultivar and originLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
132openAccessPostprint_2017_JSFA_V97_P3631.pdf.jpg30-ago-2017Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containersSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
133openAccessPostprint_2016_FoodResInt_V83_P131.pdf.jpgmay-2016Volatile profile of Spanish-style green table olives prepared from different cultivars grown at different locationsCortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
134openAccessPostprint_2017_Talanta_V169_P77.pdf.jpgjul-2017Volatile profiles of green Spanish-style table olives: Application of compositional data analysis for the segregation of their cultivars and production areasGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo