Firma en Digital.CSIC (*)
Roca, María
 
Otras firmas
Roca López-Cepero, María
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de Alimentos
 
Categoría Profesional
Científico Titular OPIS
 
Especialización
Chlorophylls, carotenoids, HPLC, mass spectrometry, chlorophyll breakdown, in vitro digestion, biodisponibility, cell culture, olive oil, olive oil authenticity, green colorants.
 
Email
mroca@ig.csic.es
 
 
Página web
 
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Resultados 41-49 de 49.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
41openAccessoct-2017Non-fluorescent and yellow chlorophyll catabolites in Japanese plum fruits (Prunus salicina, Lindl.)Roca, María CSIC ORCID ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Chauaris, Alexandra; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nonfluorescent chlorophyll catabolites in loquat fruits (eriobotrya japonica Lindl.)Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
3closedAccess9-mar-2011Pigment metabolism of 'Sikitita' olive (Olea europaea L.): A new cultivar obtained by cross-breedingRoca, María CSIC ORCID ; León, Lorenzo; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN artículo
4closedAccess25-nov-2009Pigment Profile in Non-Spanish Olive Varieties (Olea europaea L. Var. Coratina, Frantoio, and Koroneiki)Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
5openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-mar-2020Profile of Chlorophyll Catabolites in Senescent Leaves of Epipremnun aureum Includes a Catabolite Esterified with Hydroxytyrosol 1-O-GlucosideRoca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
6closedAccess25-oct-2006Stay-green phenotype slows the carotenogenic process in Capsicum annuum (L.) fruitsRoca, María CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
7openAccessFoodResInt_2023_V170_112974.pdf.jpgago-2023Study of the authentic composition of the novel green foods: Food colorants and coloring foodsHerrera, Marta; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
8openAccessJ_Anal_Meth_Chem_2015_ID490627.pdf.jpg12-ene-2015Systematic HPLC/ESI-High Resolution-qTOF-MS Methodology for Metabolomic Studies in Nonfluorescent Chlorophyll Catabolites PathwayRíos, José Julián; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
9openAccessPostprint_of_Food_Res_Int_2014_V65_P247.pdf.jpg2014Thylakoid peroxidase activity responsible for oxidized chlorophyll accumulation during ripening of olive fruits (Olea europaea L.)Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo