6760c516-f735-43bc-a306-a36fea0d8569.jpg.200x200_q95_crop_detail_upscale.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Mateos Álvarez, Iván
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento
Nutrición y producción de herbívoros
 
Especialización
Producción animal
 
Email
imata@unileon.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros - ResearchGate
 

Refined By:
Autor:  Carro Travieso, Mª Dolores

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2015Comparison of fermentation characteristics and bacterial diversity in the rumen of sheep and in batch cultures of rumen microorganismsMateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
2openAccess2020Effects of replacing extruded maize by dried citrus pulp in a mixed diet on ruminal fermentation, methane production, and microbial populations in rusitec fermentersGarcía-Rodríguez, Jairo CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013In vitro evaluation of commercial fibrolytic enzymes for improving the nutritive value of low-quality foragesDíaz Reyes, Alexey CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Odongo, E. D.; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
4closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgoct-2016Influence of rumen contents’ processing method on microbial populations in the fluid and subsequent in vitro fermentation of substrates of variable compositionMateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Ramos, M.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nutritive value for ruminants of winter oats-legume intercrops in organic cultivationDíaz Reyes, Alexey CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Palacios, C.; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
6openAccess2020Replacing forage by crude olive cake in a dairy sheep diet: Effects on ruminal fermentation and microbial populations in rusitec fermentersGarcía-Rodríguez, Jairo CSIC ORCID; Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; González, Jesús Salvador CSIC; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Shifts in microbial populations in Rusitec fermenters as affected by the type of diet and impact of the method for estimating microbial growth (15N v. microbial DNA)Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo
8closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgene-2013The influence of diet type (dairy versus intensive fattening) on the effectiveness of garlic oil and cinnamaldehyde to manipulate in vitro ruminal fermentation and methane productionMateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Kamel, C.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCIDartículo