Firma en Digital.CSIC (*)
Ruiz del Castillo, M. Luisa
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Tecnologías Innovadoras para el Estudio de Compuestos Bioactivos en Alimentos (ENANTIOMET)
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Obtención y aplicación de compuestos bioactivos a partir de alimentos y subproductos alimentarios
 
Email
mruiz@ictan.csic.es
 
 
 
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Resultados 1-16 de 16.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessabsciacidspray.pdf.jpg2018Abscisic acid sprayed on olive tree (Olea europaea L.) affects the phenolic composition of olive fruit cultivarsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
2openAccessantioxivarie.pdf.jpg2023Antioxidant content and volatile composition of seedless table grape (Vitis vinifera L.) varietiesBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Suárez-Coca, Diana; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
3openAccesscancer-related_constituents_Flores.pdf.jpg14-ene-2016Cancer-Related Constituents of Strawberry Jam as Compared with Fresh FruitFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
4openAccessCombined_ monodimensional_ chromatographic_ approaches_ to monitor the.pdf.jpg2013Combined monodimensional chromatographic approaches to monitor the presence of d-amino acids in cheeseSardella, Roccaldo; Lisanti, A.; Marinozzi, M.; Ianni, F.; Natalini, B.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
5openAccessphenolacidolive.pdf.jpg2018Development of a new strategy based on the application of phytoregulators to induce phenolic acids in olive fruitsFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
6openAccesseffectbread.pdf.jpg2021Effect of baking temperature on the phenolic content and antioxidant activity of black corn (Zea mays L.) breadBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
7openAccessapplsci-13-04073.pdf.jpg1-abr-2023Effect of cooking methods on bioactive pigments in purple carrots (Daucus carota L.)Sáez-Escudero, Laura CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
8openAccessefectolive.pdf.jpg2018Effect of the treatment of the olive tree (Olea europaea L.) on the phenolic content and antioxidant properties in olive fruitsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
9openAccesseffecterpene.pdf.jpg2004Effect of thermal treatment during processing of orange juice on the enantiomeric distribution of chiral terpenesRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
10openAccessenanorigi.pdf.jpg2002Enantiomeric composition of filbertone in hazelnuts and hazelnut oils from different geographical originsRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Gómez Caballero, E.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
11openAccessenrichtreat.pdf.jpg2020Enrichment of olive fruits in antioxidant content by pre-harvest salicylic acid treatmentBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
12openAccessimpactberries.pdf.jpg2022Impact of preharvest salicylic acid treatment on phenolic content and antioxidant activity of grape berriesGómez-Jiménez, Maria C.; Briegas, B.; Camarero, M. C.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
13openAccessPESTICIDESJAMS-preprint.pdf.jpg2019New method based on Solid Phase Microextraction and Multidimensional gas chromatography-mass spectrometry to determine pesticides in strawberry jamRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Rodríguez-Valenciano, Mónica CSIC; Flores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
14embargoedAccess2023Study on the phenolic composition and antioxidant properties of white‑, yellow‑, and black-corn (Zea mays L.) foodstuffsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
15openAccessuseantioxidant.pdf.jpg2022Use of exogenous salicylic acid in the preharvest treatment of olive tree to enrich olive fruits in antioxidantsGómez-Jiménez, Maria C.; Camarero, M. C.; Briegas, B.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
16openAccess10_9_2020_Variations.pdf.jpg2020Variations in fatty acid composition and antioxidant content in olive fruits as a result of the application of phytoregulators to the olive tree (Olea europaea L.)Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo