Firma en Digital.CSIC (*)
Blanch, Gracia Patricia
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Tecnologías Innovadoras para el Estudio de Compuestos Bioactivos en Alimentos (ENANTIOMET)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Obtención y aplicación de compuestos bioactivos a partir de alimentos y subproductos alimentarios
 
Email
gblanch@ictan.csic.es
 
 
 
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Resultados 81-96 de 96.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
81closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Solid phase microextraction as a methodology in the detection of irradiation markers in ground beefCaja, Maria del Mar; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
82closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Solid-phase microextraction for studies on the enantiomeric composition of filbertone in hazelnut oilsRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
83closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Solid-Phase Microextraction to the Study of the Stability of Selected Volatile Constituents in Irradiated Manchego CheeseCaja López, M. del Mar; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
84openAccessFood Chemistry _Stabilization of all-trans lycopeno.pdf.jpg2007Stabilization of all-trans-lycopene from tomato by encapsulation using cyclodextrinsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, Maria Luisa; Caja, Maria del Mar; Pérez Méndez, Mercedes CSIC ORCID CVN ; Sánchez-Cortés, Santiago CSIC ORCIDartículo
85closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2015Stabilization of curcumin against photodegradation by encapsulation in gamma-cyclodextrin: A study based on chromatographic and spectroscopic (Raman and UV-visible) dataRuiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; López-Tobar, Eduardo CSIC; Sánchez-Cortés, Santiago CSIC ORCID; Flores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
86closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Study of the adulteration of olive oil with hazelnut oil by on-line coupled high performance liquid chromatographic and gas chromatographic analysis of filbertoneFlores, Gema CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
87closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Study of the enantiomeric composition of chiral constituents in edible oils by simultaneous distillation-extraction. Detection of adulterated olive oilsCaja, Maria del Mar; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID artículo
88embargoedAccess2023Study on the phenolic composition and antioxidant properties of white‑, yellow‑, and black-corn (Zea mays L.) foodstuffsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
89closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Supercritical fluid extraction of grape seeds: Extract chemical composition, antioxidant activity and inhibition of nitrite production in LPS-stimulated Raw 264.7 cellsPérez, Concepción CSIC ORCID; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID ; Gil, Carmen CSIC ORCID ; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSICartículo
90closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Through oven transfer adsorption–desorption interface for the analysis of methyl jasmonate in aromatic samples by on-line RPLC-GCFlores, Gema CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
91closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Use of a programmed temperature vaporizer for off-line SFE/GC analysis in food composition studiesBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
92openAccessuseantioxidant.pdf.jpg2022Use of exogenous salicylic acid in the preharvest treatment of olive tree to enrich olive fruits in antioxidantsGómez-Jiménez, Maria C.; Camarero, M. C.; Briegas, B.; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
93openAccessvalidacoffe.pdf.jpg2019Validation of coffee by-products as novel food ingredientsIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Aparicio García, Natalia CSIC; Fernández-Gómez, Beatriz CSIC ORCID; Guisantes Batan, Eduardo; Velazquez-Escobar, Francisco; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; San Andres, Manuel Ignacio; Sanchez-Fortun, Sebastián; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
94openAccess10_9_2020_Variations.pdf.jpg2020Variations in fatty acid composition and antioxidant content in olive fruits as a result of the application of phytoregulators to the olive tree (Olea europaea L.)Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Gómez-Jiménez, Maria C.; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
95openAccessvarietcondit.pdf.jpg2022Varietal effect on composition and digestibility of seedless table grapes (Vitis vinifera L.) under in vitro conditionsRodríguez, Marianela Desire; García-Cordero, Joaquín CSIC; Suárez-Coca, Diana; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
96closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Volatile composition of vinegars. Simultaneous distillation-extraction and gas chromatographic-mass spectrometric analysisBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Sanz, Jesús; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo