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Firma en Digital.CSIC (*)
Álvarez, M. Dolores
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Reología y textura de alimentos (REOTEXTAL)
 
Categoría Profesional
Científica Titular. Responsable de Grupo
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
mayoyes@ictan.csic.es
 
 
 
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Resultados 1-20 de 49.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002A comparison of various rheological properties for modelling the kinetics of thermal softening of potato tissue (c.v. Monalisa) by water cooking and pressure steamingÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000An engineering method to evaluate the crisp texture of fruit and vegetablesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Saunders, D. E. J.; Vincent, Julian Francis; Jeronimidis, G.artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characterization of the frying process of fresh and blanched potato strips using response surface methodologyÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Morillo,M. J.; Canet, Wenceslao CSICartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Dynamic viscoelastic behavior vegetable-based infant pureesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
5closedAccessabr-2011Effect of cryoprotectant mixtures on rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of cryoprotectant mixtures on rheological properties of fresh and frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of freezing rate and programmed freezing on rheological parameters and tissue structure of potato (Cv. Monalisa)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Tortosa, M. E.artículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Effect of freezing/thawing conditions and long-term frozen storage on the quality of mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of modified starch concentration and freezing and thawing rates on properties of mashed potatoes (cv. Kennebec)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Fernández, Cristina CSICartículo
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effect of osmotic adjustment on the rheology of potato tissue. The use of discriminant analysis for interpretationÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1997Effect of pre-cooling and freezing rate on mechanical strength of potato tissues (cv Monalisa) at freezing temperaturesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of processing on the texture and structure of raspberry (cv. Heritage) and blackberry (cv. Thornfree)Sousa, M. B.; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Tortosa, M. E.artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1998Effect of temperature fluctuations during frozen storage on the quality of potato tissue (cv. Monalisa)Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Effect of turgor pressure on the cutting energy of stored potato tissueÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Saunders, D. E. J.; Vincent, Julian Francisartículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Enhancement of freezing stability in mashed potatoes by the incorporation of kappa-carrageenan and xanthan gum blendsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015FORMULATION DEVELOPMENT OF A NEW CHICKPEA GEL USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY AND INSTRUMENTAL AND SENSORY DATACanet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Fuentes, Raúl CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Fracture behaviour of potato samples (cv. Desiree) under uniaxial compressionCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Gil, M. J.artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Fracture properties of stored fresh and osmotically manipulated apple tissueÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Saunders, D. E. J.; Vincent, Julian Francisartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Freezing, thawing and cooking effects on quality profile assessment of green beans (cv. Win)Ferreira, A.; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Tortosa, M. E.artículo
20closedAccessjun-2011Functionality of amidated low methoxyl pectin and xanthan gum blends on the texture and color of mashed potatoesCanet, Wenceslao CSIC; Fernández, Cristina CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo