Villaluenga_1.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Martínez-Villaluenga, Cristina
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Producción de ingredientes bioactivos a partir de legumbres y otros granos de interés (PROINLEG)
 
Categoría Profesional
Científica Titular
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
c.m.villaluenga@csic.es
 
 
 
 

Refined By:
Autor:  Vidal-Valverde, Concepción

Resultados 1-20 de 29.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Alpha-Galactosides: Antinutritional Factors or Functional Ingredients?Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
2closedAccessmay-2010Amino acid composition and chemical score of raw, processed legumes and supplemented pastaMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
3openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2013Antioxidant and antihypertensive properties of liquid and solid state fermented lentilsTorino, Maria Ines; Limón, Rocío CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Mäkinen, Sari; Pihlanto, Anne; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2009Antioxidant capacity evaluation and polyphenolic content of high-protein lupin productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2008Assessment of protein fraction of three varieties of Pisum sativum L. Effect of germinationMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
6openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-mar-2011Bioactive compounds, myrosinase activity and antioxidant capacity of white cabbages grown in different locations of SpainPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
7closedAccess2007Biogenic amines and HL60 citotoxicity of alfalfa and fenugreek sproutsFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Perez-Romero, A.; Pilarski, R.; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutionsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009Effect of flour extraction rate and baking on thiamine and riboflavin content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zieliński, Halinaartículo
10closedAccessnov-2009Effect of flour extraction rate and baking process on vitamin B1 and B2 and antioxidant activity of ginger based productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Horszwald, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zielinski, Henrykartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2008Effect of germination on the protein fractional composition of different lupin speciesGulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciesiołka, Danuta; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2008Food safety evaluation of broccoli and radish sproutsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Functional lupin seeds (Lupinus albus L. and Lupinus luteus L.) after extraction of α-galactosidesMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Immunoreactivity and amino acid content of fermented soybean productsFrías, Juana CSIC ORCID ; Song, Young Soo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; González de Mejía, Elvira; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-may-2008Immunoreactivity reduction of soybean meal by fermentation, effect on amino acid composition and antigenicity of commercial soy productsSong, Young Soo; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; González de Mejía, Elviraartículo
16openAccessa-galactosides_lupin_seeds_Martinez.pdf.jpg2004Improved method to obtain pure a-galactosides from lupin seedsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
17closedAccess2007Improvement in food intake and nutritive utilization of protein from L. albus var. multolupa protein isolates supplemented with ascorbic acidMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Urbano, Gloria; Porres, Jesús M.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2006Influence of addition of raffinose family oligosaccharides on probiotic survival in fermented milk during refrigerated storageFrías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gómez, Rosario CSIC ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of fermentation conditions on glucosinolates, ascorbigen and ascorbic acid content in white cabbage (Brassica oleracea ssp. Capitata cv. Taler) cultivated in different seasonsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciska, Ewa; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Kozlowska, Halinaartículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of germination with different selenium solutions on nutritional value and cytotoxicity of lupin seedsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Pilarski, Radoslaw; Blázquez, Enrique; Jiménez, Begoña CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo