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Firma en Digital.CSIC (*)
Herraiz Tomico, Tomás
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Moléculas bioactivas y biotransformación (MOLBIOTRANS)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Obtención y aplicación de compuestos bioactivos a partir de alimentos y subproductos alimentarios
 
Email
f.holgado@ictan.csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
 
 

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20145-(2-Aminopropyl)indole (5-IT): A psychoactive substance used for recreational purposes is an inhibitor of human monoamine oxidase (MAO)Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Brandt, S.artículo
2openAccessn-hydroxy_imidazoline_Rios.pdf.jpgFeb-2015A new nonpolar N-hydroxy imidazoline lead compound with improved activity in a murine model of late-stage Trypanosoma brucei brucei infection is not cross-resistant with diamidinesRíos Martínez, Carlos H. CSIC; Miller, F.; Ganeshamoorthy, K.; Glacial, Fabienne; Kaiser, Marcel; Koning, Harry P. de; Eze, Anthonius A.; Lagartera, Laura ORCID; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Dardonville, Christophe CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Advances in the identification and analysis of the bioactive ß-carboline alkaloids in food and biological samplesHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Analysis of monoamine oxidase (MAO) enzymatic activity by high-performance liquid chromatography-diode array detection combined with an assay of oxidation with a peroxidase and its application to MAO inhibitors from foods and plantsHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Flores, Andrea; Fernández, Lidiaartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Analysis of wine distillates made from muscat grapes (Pisco) by multidimensional gas chromatography and mass spectrometryHerraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Loyola, Eduardoartículo
6openAccesss41598-019-51604-z.pdf.jpg2019Antimalarial quinoline drugs inhibit β-hematin and increase free hemin catalyzing peroxidative reactions and inhibition of cysteine proteasesHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Guillén Fuerte, Hugo CSIC; González Peña, Diana CSIC; Arán, Vicente J. CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Capillary gas chromatographic determination of volatiles in solid matrices by direct introduction using a programmable-temperature vaporizerReglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Sanz, Jesúsartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in the composition of alcohols and aldehydes of C6 chain length during the alcoholic fermentation of grape mustHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC; Cabezudo Ibáñez, María Doloresartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Comparison of the performances of hot and cold sample introduction with a programmed-temperature vaporizer in the split and splitless modesReglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Loyola, Eduardoartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Differences between wines fermented with and without sulphur dioxide using various selected yeastsHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Doloresartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Direct headspace sampling with on-column thermal focusing in capillary gas chromatographyReglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
12openAccessdiscoverleishma.pdf.jpg2019Discovery and pharmacological studies of 4-hydroxyphenyl-derived phosphonium salts active in a mouse model of visceral LeishmaniasisManzano, José Ignacio; Cueto-Díaz, E. J.; Olías-Molero, Ana Isabel; Perea, Ana; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Torrado, Juan J.; Alunda, José María; Gamarro, Francisco; Dardonville, Christophe CSIC ORCID artículo
13openAccesseffecvolat.pdf.jpg1990Effects of the presence of skins during alcoholic fermentation on the composition of wine volatilesHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Cabezudo Ibáñez, María Doloresartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Evaluation of a PTV injector for quantitative analysis of volatile compounds at low concentrationsHerraiz Carasa, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Evaluation of the oxidation of 1-methyl-4-phenyl-1,2,3,6-tetrahydropyridine (MPTP) to toxic pyridinium cations by monoamine oxidase (MAO) enzymes and its use to search for new MAO inhibitors and protective agentsHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Experiments with the PTV in the solvent split mode for concentration of volatilesVillén, Jesús; Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Gas chromatographic analysis of free carboxylic acids in foods using a micropacked columnHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Hydroxyl radical reactions and the radical scavenging activity of β-carboline alkaloidsHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Galisteo, Juanartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Identification and determination of amino acid ethyl esters in wines by capillary gas chromatography-mass spectrometryHerraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID ; Ough, Cornelius S.artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Identification and occurrence of β-carboline alkaloids in raisins and inhibition of monoamine oxidase (MAO)Herraiz Tomico, Tomás CSIC ORCID artículo