mmesias.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Mesías, Marta
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
mmesias@ictan.csic.es
 
 
 
 

Refined By:
Palabras Clave:  Exposure

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessacrysetti.pdf.jpg2021Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
2openAccessAcrylamide_coffee_vending.pdf.jpg3-feb-2016Acrylamide in coffee: Estimation of exposure from vending machinesMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
3openAccessAcrylamide_in_commercial_potato_crisps.pdf.jpgjul-2015Acrylamide in commercial potato crisps from Spanish market: Trends from 2004 to 2014 and assessment of the dietary exposureMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Impact of the characteristics of fresh potatoes available in-retail on exposure to acrylamide: Case study for French friesMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
5openAccessinvestigabiscui.pdf.jpg2021Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuitsMesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
6openAccess128_OPEN_SCI_ACRILAMIDA_CEREALES.pdf.jpg2018Reassessment of acrylamide content in breakfast cereals. Evolution of the Spanish market from 2006 to 2018Mesías, Marta CSIC ORCID ; Sáez-Escudero, Laura CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
7openAccessReliable_ estimation of dietary.pdf.jpg2014Reliable estimation of dietary exposure to furan from coffee: An automatic vending machine as a case studyMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
8openAccess129_OPEN_SCI_ACRILAMIDA_SNACKS.pdf.jpg2019Risk/benefit evaluation of traditional and novel formulations for snacking: Acrylamide and furfurals as process contaminantsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo