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Firma en Digital.CSIC (*)
Mesías, Marta
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
mmesias@ictan.csic.es
 
 
 
 

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Resultados 1-20 de 67.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessmediteradolescen.pdf.jpg2008A Mediterranean dietary style improves calcium utilization in healthy male adolescentsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
2openAccessacrylamidulcis.pdf.jpg2024Acrylamide and hydroxymethylfurfural formation in roasted almonds (Prunus dulcis)Mesías, Marta CSIC ORCID ; Palenzuela, Cristina; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
3openAccess144_OPEN_SCI_ACRILAMIDA_FERMENTACIONES.pdf.jpg2023Acrylamide bioaccessibility in potato and veggie chips. Impact of in vitro colonic fermentation on the non-bioaccessible fractionGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navajas-Porras, B.; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
4openAccessSCIACRILAMIDARESTAURANTES.pdf.jpg2019Acrylamide content in French fries prepared in food service establishmentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
5openAccessSCIACRILAMIDAPATATASINVIERNO.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
6openAccessacrysetti.pdf.jpg2021Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
7openAccessacrylamide0719.pdf.jpg2019Acrylamide in biscuits commercialised in Spain: a view of the Spanish market from 2007 to 2019Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
8openAccessAcrylamide_coffee_vending.pdf.jpg3-feb-2016Acrylamide in coffee: Estimation of exposure from vending machinesMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
9openAccessAcrylamide_in_commercial_potato_crisps.pdf.jpgjul-2015Acrylamide in commercial potato crisps from Spanish market: Trends from 2004 to 2014 and assessment of the dietary exposureMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
10openAccessacrylacanteen.pdf.jpg2020Acrylamide in French fries prepared at primary school canteensMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
11openAccessalgarrogastro.pdf.jpg2022Algarroba, una elección saludable en la nueva gastronomíaMesías, Marta CSIC ORCID ; Pereira, Elena; Caleja, Cristina; Barros, Lilliam; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
12openAccess124_OPEN_SCI_VEGGIE_CHIPS.pdf.jpg2019Alternative food matrices for snack formulations in terms of acrylamide formation and mitigationMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
13openAccessOPEN_SCI-101.pdf.jpg2014An aqueous pomegranate seed extract ameliorates oxidative stress of human hepatoma HepG2 cellsNavarro, Marta CSIC; Navarro, Marta CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Baeza, Gema CSIC; Gökmen, Vural; Bravo, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
14openAccessOPEN_SCI_115_Contaminantes_Pan_rallado.pdf.jpg24-feb-2016An investigation of process contaminants ’ formation during the deep frying of breadcrumbs using a bread coat modelMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
15openAccessanuproduct.pdf.jpg2022An updated view of acrylamide in cereal productsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
16openAccessantiglycative_silverskin_Mesias.pdf.jpgago-2014Antiglycative and carbonyl trapping properties of the water soluble fraction of coffee silverskinMesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, Marta CSIC; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Ullate, Mónica CSIC; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
17openAccessAntiglycative effect of fruit and vegetable.pdf.jpg2013Antiglycative effect of fruit and vegetable seed extracts: Inhibition of AGE formation and carbonyl-trapping abilitiesMesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Gökmen, Vural; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
18openAccessapplicalmond.pdf.jpg2023Application of an electronic nose technology for the prediction of chemical process contaminants in roasted almondsMesías, Marta CSIC ORCID ; Barea-Ramos, Juan Diego; Lozano, Jesús; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Martín-Vertedor, Danielartículo
19openAccesshouseholdexposu.pdf.jpg2020Are household potato frying habits suitable for preventing acrylamide exposure?Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
20openAccessassesdiet.pdf.jpg2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo