mmesias.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Mesías, Marta
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Modificaciones Químicas en Alimentos Procesados (CHEMPROFOOD)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior especializado
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
mmesias@ictan.csic.es
 
 
 
 

Refined By:
Fulltext:  No Fulltext

Resultados 1-12 de 12.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aceite de orujo de oliva, ventajas en la frituraMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Consumption of highly processed foods: Effects on bioavailability and status of zinc and copper in adolescentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Dietary calcium utilization among a group of Spanish boys aged 11-14 years on their usual dietsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; López-Frías, Magdalena; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Impact of the characteristics of fresh potatoes available in-retail on exposure to acrylamide: Case study for French friesMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Increased Maillard reaction products intake reduces phosphorus digestibility in male adolescent miceDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of diets rich in Maillard reaction products on calcium bioavailability. Assays in male adolescents and in caco-2 cellsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Intake of Maillard reaction products reduces iron bioavailability in male adolescentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Iron Nutrition in AdolescenceMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Melanoidins as a potential functional food ingredientMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Study of the bioavailability of calcium, magnesium and zinc in Brazilian cheeses. Relationships with antioxidant propertiesPaixão Teixeira, José Luan da; Lima Pallone, J.A.; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008The antioxidant effect of a diet rich in Maillard reaction products is attenuated after consumption by healthy male adolescents. In vitro and in vivo comparative studySeiquer, Isabel CSIC ORCID; Ruiz Roca, Beatriz CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Ochoa, Julio J.; Navarro, María Pilar CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009The beneficial effect of Mediterranean dietary patterns on dietary iron utilization in male adolescents aged 11-14 yearsMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Muñoz-Hoyos, A.; Galdó, Gabriel; Navarro, María Pilar CSIC artículo