Firma en Digital.CSIC (*)
Ancos, Begoña de
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Calidad y funcionalidad de alimentos vegetales (BIOACTIVEG)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Nutrición en la prevención y tratamiento de enfermedades. Biodisponibilidad, bioactividad y efectos fisiológicos de alimentos y sus constituyentes para la mejora de la calidad de vida
 
Email
ancos@ictan.csic.es
 
 
 
 

Resultados 61-80 de 97.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
61closedAccessmar-2006Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
62openAccessijms-18-00267-v2.pdf.jpg28-ene-2017Metabolomic fingerprinting in the comprehensive study of liver changes associated with onion supplementation in hypercholesterolemic wistar ratsGonzález Peña, Diana CSIC; Dudzik, Danuta; García, Antonia; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Barbas, Coral; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
63closedAccess1-feb-2008Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over studyGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculadaartículo
64closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Multiplatform metabolomic fingerprinting as a tool for understanding hypercholesterolemia in Wistar ratsGonzález Peña, Diana CSIC; Dudzik, Danuta; Colina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; García, Antonia; Barbas, Coral; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
65openAccessnewdietinduce.pdf.jpg2017New insights into the effects of onion consumption on lipid mediators using a diet-induced model of hypercholesterolemiaGonzález Peña, Diana CSIC; Checa, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Wheelock, Craig E.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
66closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002New procedure for the detection of lactic acid bacteria in vegetables producing antibacterial substancesGómez, Rosario CSIC ; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
67closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Novel approach for the determination of volatile compounds in processed onion by headspace gas chromatography-mass spectrometry (HS GC-MS).Colina Coca, Clara CSIC; González Peña, Diana CSIC; Vega, Estela CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
68closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Nutritional and health-related compounds in sprouts and seeds of soybean (Glycine max), wheat (Triticum aestivum.L) and alfalfa (Medicago sativa) treated by a new drying methodPlaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
69closedAccess2009Nutritional Approaches and Health-Related Properties of Plant Foods Processed by High Pressure and Pulsed Electric FieldsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
70closedAccess2006Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacitySánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
71closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nutritional Composition of Processed Onion: S-Alk(en)yl-l-cysteine Sulfoxides, Organic Acids, Sugars, Minerals, and Vitamin CColina Coca, Clara CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
72openAccessoniorat.pdf.jpg2022Onion and apple functional ingredients intake improves antioxidant and inflammatory status and vascular injury in obese Zucker ratsBalderas, Claudia CSIC ORCID; Angulo, Javier; Sevilleja-Ortiz, Alejandro; Peiró, Concepción; Vallejo, Susana; Dongil, Pilar; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID artículo
73closedAccessmay-2009Onion high-pressure processing: Flavonol content and antioxidant activityRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Lloría, Rosana; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
74closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Partial characterization of peroxidase and polyphenol oxidase activities in blackberry fruitsGonzález, Eva M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
75closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Partial characterization of polyphenol oxidase activity in raspberry fruitsGonzález, E. M.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
76closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Pentadiene production from potassium sorbate by osmotolerant yeastsCasas, E.; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Valderrama, M. J.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Peinado, J. M.artículo
77closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Peroxidase and polyphenol oxidase in long-term frozen stored papaya slices. Differences among hermaphrodite and female fruits.Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloria; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
78closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Peroxidase and polyphenoloxidase activities in papaya fruit during post-harvest ripening and after freezing/thawingCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. Gloriaartículo
79openAccessphenoldigest.pdf.jpg2019Phenolic compounds, microstructure and viscosity of onion and apple products subjected to in vitro gastrointestinal digestionHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Jalao, Irene CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Hernando, Isabel; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
80closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Pigment and colour stability of frozen kiwi-fruit slices during prolonged storageCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Marín, M. Antonia; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo