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Firma en Digital.CSIC (*)
Vázquez-Hernández, María
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Biotecnología y Calidad Posrecolección (POSTBIOTEC)
 
Categoría Profesional
Contratado Predoctoral
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Caracterización fisiológica y molecular de productos vegetales
 
Email
maria.vazquez@ictan.csic.es
 
 
 
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Fecha de Publicación:  [2000 TO 2088]

Resultados 1-12 de 12.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessCBF_DREB_Vazquez.pdf.jpg20-sep-2017Deciphering the Role of CBF/DREB Transcription Factors and Dehydrins in Maintaining the Quality of Table Grapes cv. Autumn Royal Treated with High CO2 Levels and Stored at 0°CVázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Romero, Irene CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Differential regulation of dehydrin expression and trehalose levels in Cardinal table grape skin by low temperature and high CO2Navarro, Sara CSIC; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Rosales, Raquel CSIC; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo
3openAccessDNA_binding_Romero.pdf.jpg28-nov-2016Expression Profiles and DNA-Binding Affinity of Five ERF Genes in Bunches of Vitis vinifera cv. Cardinal Treated with High Levels of CO2 at Low TemperatureRomero, Irene CSIC ORCID ; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
4openAccessPLAPHY-S-20_03081_Final.pdf.jpg2021Functional characterization of VviDHN2 and VviDHN4 dehydrin isoforms from Vitis vinifera (L.): An in silico and in vitro approachVázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Romero, Irene CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo
5openAccessPOSTEC_2019_751_Final.pdf.jpg2020High CO2 alleviates cell ultrastructure damage in Autumn Royal table grapes by modulating fatty acid composition and membrane and cell oxidative status during long-term cold storageVázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Blanch Rojo, María CSIC ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo
6openAccessAvila J Inhibition.pdf.jpg2015Inhibition of PMCA activity by tau as a function of aging and Alzheimer's neuropathologyBerrocal, María; Corbacho, Isaac; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Ávila, Jesús CSIC ORCID ; Sepúlveda, M. Rosario; Mata, Ana M.artículo
7openAccessMERODIO.PUBLI.pdf.jpg2020Involvement of oligosaccharides and sucrose-related genes on sucrose retention in strawberries from ripening to shelf-lifeOlmo, Ivan del CSIC ORCID; Blanch Rojo, María CSIC ; Romero, Irene CSIC ORCID ; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Short-term high CO2 treatment reduces water loss and decay by modulating defense proteins and organic osmolytes in Cardinal table grape after cold storage and shelf-lifeVázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Navarro, Sara CSIC; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo
9openAccessijms-21-09320-v3.pdf.jpg7-dic-2020Table grapes during postharvest storage: A review of the mechanisms implicated in the beneficial effects of treatments applied for quality retentionRomero, Irene CSIC ORCID ; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Maestro-Gaitan, Isaac; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
10openAccesstheffetha.pdf.jpg2021The effect of ethanol treatment on the quality of a new table grape cultivar It 681–30 stored at low temperature and after a 7-day shelf-life period at 20 °C: A molecular approachRomero, Irene CSIC ORCID ; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Tornel, Manuel; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
11openAccesstissuegrapes.pdf.jpg2023Tissue-specific modulation of functional stress responsive proteins and organic osmolytes by a single or dual short-term high CO2 treatment during long-term cold storage Autumn Royal table grapesVázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Romero, Irene CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo
12openAccesswrkypre.pdf.jpg2019WRKY transcription factors in the response of table grapes (cv. Autumn Royal) to high CO2 levels and low temperatureRomero, Irene CSIC ORCID ; Alegría, Estíbaliz; González de Prádena, Alfonso CSIC; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo