Firma en Digital.CSIC (*)
Escribano, M. Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Biotecnología y Calidad Posrecolección (POSTBIOTEC)
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Caracterización fisiológica y molecular de productos vegetales
 
Email
escribano@ictan.csic.es
 
 
 
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Fecha de Publicación:  1912 - 1999

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Annual variations in arginine metabolism and phenolic content of Evernia prunastriLegaz, María Estrella; Avalos, A.; Torres, Marta de; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; González, Azucena; Martin-Falquina, Angeles; Pérezurria, Elena; Vicente, C.artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Characterization of 1-aminocyclopropane-1-carboxylate oxidase partially purified from cherimoya fruitEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; John, P.artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Chilling temperature storage induces change in protein patterns and protease activity in cherimoya fruitMontero, L. M.; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Plaza, José L. de la; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Conjugated polyamine levels and putrescine synthesis in cherimoya fruit during storage at different temperaturesEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Aguado, P.; Reguera, Rosa M.; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effect of high CO2 level on the titres of γ-aminobutyric acid, total polyamines and some pathogenesis-related proteins in cherimoya fruit stored at low temperatureMerodio, Carmen CSIC ORCID ; Muñoz, M. T.; Cura, B del; Buitrago, D; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Effects of light and growth regulators on the reversibility of the senescence in attached leaves of barley.Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Legaz, María Estrellaartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Ethanolic metabolism in cherimoya fruit during storage at ambient and under high CO2 atmospheresMuñoz, M. T.; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996High carbon dioxide delays postharvest changes in RuBPCase and polygalacturonase-related protein in cherimoya peelCura, B del; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
9openAccesshighspermi.pdf.jpg1988High performance liquid chromatography of the dansyl derivatives of putrescine, spermidine, and spermineEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Legaz, María Estrellaartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984L-ornithine decarboxylase from Evernia prunastri.Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Legaz, María Estrellaartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Leishmania infantum: polyamine biosynthesis and levels during the growth of promastigotes.Balaña-Fouce, Rafael; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Alunda Rodríguez, Jose Maríaartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Modification in polyamine levels of cherimoya (Annona cherimola, Mill) fruits during the initial stage of storage at chilling temperature.Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
13openAccessPutrescine_Escribano (1).pdf.jpg1985Putrescine accumulation does not affect RNA metabolism in the lichen Evernia prunastri.Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Legaz, María Estrellaartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985Putrescine affects mannitol metabolism in the lichen Evernia prunastri.Legaz, María Estrella; Torres, M. CSIC; Torres, Mariona de; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Putrescine uptake regulation in response to alpha-difluoro¬methylornithine treatment in Leishmania infantum promastigotesBalaña Fouce, Rafael; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Alunda Rodríguez, Jose Maríaartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Regulation of ethylene and polyamine synthesis by elevated carbon dioxide in cherimoya fruit stored at ripening and chilling temperaturesMuñoz, M. T.; Aguado, P.; Ortega, N.; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997The effect of high carbon dioxide at low temperature on ribulose 1,5-biphosphate carboxylase and polygalacturonase protein levels in Cherimoya fruitEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Cura, B del; Muñoz, Teresa; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994The effect of spermidine, spermine and putrescine analogues on the uptake and adsorption of putrescine by the lichen Evernia prunastriEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Balaña-Fouce, Rafael; Legaz, María Estrellaartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994The relevance of polyamine levels in cherimoya (Annona cherimola Mill.) fruit ripeningEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo
20openAccessuptapru.pdf.jpg1987Uptake and accumulation of putrescine in the lichen Evernia prunastriLegaz, María Estrella; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID artículo