Firma en Digital.CSIC (*)
Andrés, Sonia
 
Centro o Instituto
CSIC – Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento
Nutrición y Producción de Herbívoros.
 
Categoría Profesional
Científica Titular CSIC
 
Especialización
Ganadería. Biología molecular.
 
Email
sonia.andres@eae.csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Palabras Clave:  Fatty acids

Resultados 1-7 de 7.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessMartín_ISEP2022_418-419.pdf.jpg2022Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of earlyfeed restricted lambs modifies metabolismMartín González, Alba CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Caro, I.artículo
2openAccessAndrés, S_ Small Ruminant Research_106353_2021.pdf.jpg2021Divergent values in feed efficiency promote changes on meat quality of fattening lambsGiráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Carballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
3closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgjun-2013Effect of dietary carnosic acid on the fatty acid profile and flavour stability of meat from fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Panseri, S.; Aldai, Noelia CSIC; Jordan, M. J.; Chiesa, L. M.; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
4openAccessjun-2014Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samplesAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Aldai, Noelia CSIC; Tejido, María L. CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
5closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2017Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat qualityBlanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Mateo, J.; Villalobos Delgado, L. H.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCIDartículo
6openAccess2019Grain grinding size of cereals in complete pelleted diets for growing lambs: Effects on animal performance, carcass and meat quality traitsAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Jaramillo, Esaúl CSIC; Mateo, J.; Caro, I.; Carballo, D. E.; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
7openAccessanimals-13-00261-v2.pdf.jpg2023Lipid characteristics of the muscle and perirenal fat in young tudanca bulls fed on different levels of grass silageMateo, J.; Caro, I.; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Alaiz-Rodríguez, R.; Serrano, E.artículo