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Firma en Digital.CSIC (*)
Moreno-Arribas, M. Victoria
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Biotecnología y microbiología de alimentos. Grupo de Biotecnología Enológica Aplicada (BEA)
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica
 
Especialización
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Email
victoria.moreno@csic.es
 
 
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Resultados 121-140 de 182.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
121openAccess5-jun-2023Novel approach based on artificial intelligence to evaluate individual wine intakeCobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; Regaño de la Guía, Edgard; Heredia, Ignacio CSIC ORCID; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; García Díaz, Daniel CSIC ORCID ; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Recio-Fernández, Emma; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
122closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Novel biocompatible silver nanoparticles for controlling the growth of lactic acid bacteria and acetic acid bacteria in winesGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rodríguez-Álfaro, M. P.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
123closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Occurrence and significance of quercitol and other inositols in wines during oak wood agingCarlavilla, Davinia; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
124closedAccess2008Occurrence of lactic acid bacteria and biogenic amines in biologically aged winesMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
125openAccessfoods-08-00190.pdf.jpg1-jun-2019Oral wine texture perception and its correlation with instrumental texture features of wine-saliva mixturesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Simone, Elena; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
126closedAccess2008Partial characterization of peptides from red wines. Changes during malolactic fermentation and ageing with leesAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Pueyo Pérez, Encarnación CSICartículo
127closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Pectinatus spp. – Unpleasant and recurrent brewing spoilage bacteriaRodriguez-Saavedra, Magaly CSIC; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Beltrán, Gemma; Torija, María-Jesús; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
128openAccess1996Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
129closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Perspectives of the potential implications of wine polyphenols on human oral and gut microbiotaRequena, Teresa CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Campo, Rosa del; Ávila, Marta CSIC ORCID; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
130openAccesspepdiges.pdf.jpg2022PET microplastics affect human gut microbiota communities during simulated gastrointestinal digestion, first evidence of plausible polymer biodegradation during human digestionTamargo, Alba ; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Jiménez Reinosa, Julián CSIC ORCID ; Alcolea-Rodríguez, Víctor; Portela, Raquel CSIC ORCID CVN ; Bañares, Miguel A.; Fernández Lozano, José Francisco CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
131closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Phenolic compounds in red wine subjected to industrial malolactic fermentation and ageing on leesHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Carlavilla, Davinia; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
132closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phylogenetic profile of gut microbiota in healthy adults after moderate intake of red wineBarroso, Elvira CSIC; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Jiménez, Esther; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID artículo
133openAccessphysicafermenta.pdf.jpg2019Physical effects of dietary fibre on simulated luminal flow, studied by in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentationTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
134closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Plant-derived seasonings as sodium salt replacers in foodTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
135openAccesspolyphenopatien.pdf.jpg2022Polyphenols and ulcerative colitis: An exploratory study of the effects of red wine consumption on gut and oral microbiome in active-phase patientsTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Manceñido, Noemí; Pajares, Ramón; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
136closedAccess2008Potential of phenolic compounds for controlling lactic acid bacteria growth in wineGarcía-Ruiz, A.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
137openAccessmanuscrito Potential of wine .pdf.jpg2011Potential of wine-associated lactic acid bacteria to degrade biogenic aminesGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González-Rompinelli, E. CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
138openAccess2023Preparation, characterization and gastrointestinal stability of silk fibroin nanoparticles loaded with red wine polyphenolsPaladines-Quezada, Diego; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Gil-Muñoz, Rocío; Cenis, José Luis; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Lozano-Pérez, Antonio Abelartículo
139openAccessCatClaw.pdf.jpg2017Proanthocyanidin characterization and bioactivity of extracts from different parts of Uncaria tomentosa L. (cat’s claw)Navarro-Hoyos, Mirtha; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
140closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Profiling of microbial-derived phenolic metabolites in human feces after moderate red wine intakeMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo