Nutraceuticals-Europe-2017-Congreso-Victoria-Moreno-CIAL-CSIC.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Moreno-Arribas, M. Victoria
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Biotecnología y microbiología de alimentos. Grupo de Biotecnología Enológica Aplicada (BEA)
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica
 
Especialización
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Email
victoria.moreno@csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
 
Otros - ResearchGate
 

Refined By:
Palabras Clave:  Wine

Resultados 1-20 de 35.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Ability of human oral microbiota to produce wine odorant aglycones from odourless grape glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019An integrative salivary approach regarding palate cleansers in wine tastingTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Lorente, Laura; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018An ultrahigh-performance liquid chromatography-time-of-flight mass spectrometry metabolomic approach to studying the impact of moderate red-wine consumption on urinary metabolomeEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ibáñez, Clara CSIC; Simó, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antibacterial activity of wine phenolic compounds and oenological extracts against potential respiratory pathogensCueva, Carolina CSIC ORCID ; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Bustos, Irene CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Campo, Rosa del; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; González-Rompinelli, E. CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Assessment of probiotic properties in lactic acid bacteria isolated from wineGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic compositionGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
9openAccess1997Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
10openAccess1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-nov-2009Characterization of commercial inactive dry yeast preparations for enological use based on their ability to release soluble compounds and their behavior toward aroma compounds in model winesPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2011Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wineHernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Ruiz-Larrrea, Fernanda; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Fate of the glutathione released from inactive dry yeast preparations during the alcoholic fermentation of white mustsRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
15openAccessgastromicro.pdf.jpg2022Gastrointestinal co-digestion of wine polyphenols with glucose/whey proteins affects their bioaccessibility and impact on colonic microbiotaTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Silva, Mariana CSIC; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
16closedAccess2008Identification of the origin of commercial enological tannins by the analysis of monosaccharides and polyalcoholsSanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
17openAccessnon-volatilewinematrix.pdf.jpg2014Impact of the nonvolatile wine matrix composition on the in vivo aroma release from winesMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
18openAccessProp_REVIsed(II).pdf.jpg2014Impact of using new commercial glutathione enriched inactive dry yeast oenological preparations on the aroma and sensory properties of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Chaya, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
19closedAccess2007Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red winesAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmenartículo
20openAccessPaper_intraoralSPME_submitted.pdf.jpg2016Intra-oral adsorption and release of aroma compounds following in-mouth wine exposureEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rocha, Nuria CSIC ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo