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Firma en Digital.CSIC (*)
Moreno-Arribas, M. Victoria
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Biotecnología y microbiología de alimentos. Grupo de Biotecnología Enológica Aplicada (BEA)
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica
 
Especialización
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Email
victoria.moreno@csic.es
 
 
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Refined By:
Palabras Clave:  Lactic acid bacteria

Resultados 1-14 de 14.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessbacteria_lactobacillus_brevis_CECT 4669_Marcobal.pdf.jpgjun-2006A multifactorial design for studying factors influencing the growth and tyramine production of the lactic acid bacteria Lactobacillus brevis CECT 4669 and Enterococcus faecium BIFI-58Marcobal, Ángela CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; González-Rompinelli, E. CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Assessment of probiotic properties in lactic acid bacteria isolated from wineGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2011Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2011Effect of grape polyphenols on lactic acid bacteria and bifidobacteria growth: Resistance and metabolismTabasco, Raquel CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Evolution of red wine anthocyanins during malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing withMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
8openAccessornithine_decarboxylase_gene_Marcobal.pdf.jpg2004Identification of the ornithine decarboxylase gene in the putrescine-producer Oenococcus oeni BIFI-83Marcobal, Ángela CSIC; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Novel biocompatible silver nanoparticles for controlling the growth of lactic acid bacteria and acetic acid bacteria in winesGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rodríguez-Álfaro, M. P.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
10closedAccess2008Occurrence of lactic acid bacteria and biogenic amines in biologically aged winesMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
11closedAccess2008Potential of phenolic compounds for controlling lactic acid bacteria growth in wineGarcía-Ruiz, A.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
12openAccess1999A proteolytic effect of Oenococcus oeni on the nitrogenous macromolecular fraction of red wineManca de Nadra, María Cristina; Farías, María Eugenia; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Reciprocal beneficial effects between wine polyphenols and probiotics: an exploratory studyGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ramos, Alba M.; Fernández-Díaz, Marta; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
14openAccessgrape_musts_wine_Moreno.pdf.jpg15-jul-2003Screening of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from grape musts and wineMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Jorganes, Felisa; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo