Firma en Digital.CSIC (*)
Gallardo Guerrero, Lourdes
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador A3
 
Especialización
Food Science & Technology
 
Email
lgallardo@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Fulltext:  No Fulltext

Resultados 1-10 de 10.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1993A study of the lipids and carotenoprotein in the prawn, Penaeus japonicusMuriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1992Action of chlorophylls on the stability of virgin olive oilGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Garrido-Fernández, Juan; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
3closedAccess2010Control of olive oil adulteration with copper-chlorophyll derivativesRoca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
4closedAccessene-2012Detection of the color adulteration of green table olives with copper chlorophyllin complexes (E-141ii colorant)Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
5closedAccess2002Differences in the Activity of Superoxide Dismutase, Polyphenol Oxidase and Cu-Zn Content in the Fruits of Gordal and Manzanilla Olive VarietiesHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
6closedAccesssep-2011DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripeningFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
7closedAccessnov-2003Evidence for the involvement of lipoxygenase in the oxidative processes associated with the appearance of green staining alteration in the Gordal oliveGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
8closedAccess24-jun-2009Influence of the Chlorophyll Pigment Structure on Its Transfer from an Oily Food Matrix to Intestinal Epithelium CellsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
9closedAccess24-sep-2002Pectins as possible source of the copper involved in the green staining alteration of cv. Gordal table olivesGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
10closedAccessnov-2010Physicochemical and microbiological characterization of the dehydration processing of red pepper fruits for paprika productionGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Aranda, Emilio; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo