Firma en Digital.CSIC (*)
Gallardo Guerrero, Lourdes
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador A3
 
Especialización
Food Science & Technology
 
Email
lgallardo@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Hornero-Méndez, Dámaso

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostprint_2015_FoodChem_V199_P165.pdf.jpg15-may-2016Carotenoid composition of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruitsDelgado-Pelayo, Raúl CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
2openAccessManuscript FOODRES-D-13-02757 revised accepted.pdf.jpg2014CHLOROPHYLL AND CAROTENOID PIGMENTS IN THE PEEL AND FLESH OF COMMERCIAL APPLE FRUITS VARIETIES.Delgado-Pelayo, Raúl CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
3closedAccess2002Differences in the Activity of Superoxide Dismutase, Polyphenol Oxidase and Cu-Zn Content in the Fruits of Gordal and Manzanilla Olive VarietiesHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
4openAccessPostprint_JFood_Comp_Anal_2015_V41_P58.pdf.jpg2015Effect of boiling on the total phenolic, anthocyanin and carotenoid concentrations of potato tubers from selected cultivars and introgressed breeding lines from native potato speciesTierno, Roberto; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; López-Pardo, Raquel; Ruiz de Galarreta, José Ignacioartículo
5closedAccessnov-2003Evidence for the involvement of lipoxygenase in the oxidative processes associated with the appearance of green staining alteration in the Gordal oliveGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
6closedAccess24-sep-2002Pectins as possible source of the copper involved in the green staining alteration of cv. Gordal table olivesGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
7closedAccessnov-2010Physicochemical and microbiological characterization of the dehydration processing of red pepper fruits for paprika productionGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Aranda, Emilio; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
8openAccessPostprint_2015_Naranjo_et_al_PlantCell&Environment.pdf.jpg17-oct-2015The chloroplast NADPH thioredoxin reductase C, NTRC, controls non-photochemical quenching of light energy and photosynthetic electron transport in ArabidopsisNaranjo, Belén CSIC ORCID; Mignée, Clara; Krieger-Liszkay, Anja; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Cejudo, Francisco Javier CSIC ORCID; Lindahl, Marika CSIC ORCID artículo