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Firma en Digital.CSIC (*)
Montilla, Antonia
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Bioactividad y análisis de alimentos. Química y Funcionalidad de Carbohidratos y Derivados
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Obtención de ingredientes con base en carbohidratos con propiedades bioactivas beneficiosas para la salud
 
Email
a.montilla@csic.es
 
 
 
 

Resultados 41-60 de 103.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Evolutionary history of the genus Rhamdia (Teleostei: Pimelodidae) in Central AmericaPerdices, Anabel CSIC ORCID ; Bermingham, Eldredge; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Doadrio, Ignacio artículo
42openAccessfurosinemarket.pdf.jpg2018Furosine and HMF determination in prebiotic-supplemented infant formula from Spanish marketSabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ovejero, Adrián; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Galacto-oligosaccharides derived from lactulose exert a selective stimulation on the growth of Bifidobacterium animalis in the large intestine of growing ratsMarín-Manzano, M. Carmen CSIC; Abecia, Leticia CSIC ORCID; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
44openAccessactiontwodifferengalactosidases.pdf.jpg2009Gas chromatographic-mass spectrometric analysis of galactosyl derivatives obtained by the action of two different β-galactosidasesCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
45openAccesscharactefragmentat.pdf.jpg2019GC–MS characterisation of novel artichoke (Cynara scolymus) pectic-oligosaccharides mixtures by the application of machine learning algorithms and competitive fragmentation modellingSabater, Carlos CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Goat's milk stability during heat treatment: Effect of pH and phosphatesMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
47openAccessHolderpasteurization.pdf.jpg2012Heating-induced bacteriological and biochemical modifications in human donor milk after Holder pasteurizationEscuder-Vieco, Diana; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Bustos, Gerardo; Pallás-Alonso, Carmen Rosa; Fernández, Leónides; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Rodríguez, Juan M.; Gómez de Segura, Aránzazuartículo
48openAccesshighcomposi.pdf.jpg2021High-temperature short-time and holder pasteurization of donor milk: Impact on milk compositionEscuder-Vieco, Diana; Rodríguez, Juan M.; Espinosa-Martos, Irene; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Serrano, José C. E.; Fernández, Leónides; Pallás-Alonso, Carmen Rosaartículo
49openAccesshighbanmilk.pdf.jpg2018High-temperature short-time pasteurization system for donor milk in a human milk bank settingEscuder-Vieco, Diana; Espinosa-Martos, Irene; Rodríguez, Juan M.; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Siegfried, Pablo; Pallás-Alonso, Carmen Rosa; Fernández, Leónidesartículo
50closedAccess2009Identification of Oligosaccharides Formed during Stachyose Hydrolysis by Pectinex Ultra SP-LMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCIDartículo
51openAccessMaillard reaction.pdf.jpg2014Impact of high-intensity ultrasound on the formation of lactulose and Maillard reaction glycoconjugatesCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
52closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convectionGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
53openAccess2015Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydrationVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
14openAccessprocessingkineticfuroylmethyl.pdf.jpg2014Impact of processing conditions on the kinetic of vitamin C degradation and 2-furoylmethyl amino acid formation in dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
15openAccessimpactmultienzymaticsystem.pdf.jpg2018Impact of ultrasound on galactooligosaccharides and gluconic acid production throughout a multienzymatic systemRico-Rodríguez, Fabián; Serrato, Juan Carlos; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
16openAccessmanuscritoInvitro2023.pdf.jpg2023In vitro digestibility of oligosaccharides synthesized by dairy propionibacteria β-galactosidase from lactose, lactulose and lactitolFara, Agustina; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabrielaartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Influence of heat treatments on whey protein denaturation and rennet clotting properties of cow's and goat's milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Balcones, Elena; Olano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
18openAccessintegrappro.pdf.jpg2022Integral use of pectin-rich by-products in a biorefinery context: A holistic approachSabater, Carlos CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
19openAccessIntestinalinflamma.pdf.jpg1-dic-2019Intestinal anti-inflammatory effects of artichoke pectin and modified pectin fractions in the dextran sulfate sodium model of mice colitis. Artificial neural network modelling of inflammatory markersSabater, Carlos CSIC ORCID ; Molina-Tijeras, Jose Alberto; Vezza, Teresa; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Utrilla, Pilar M.artículo
20openAccesstrinitrobenzenesulfonic.pdf.jpg2014Intestinal anti-inflammatory effects of oligosaccharides derived from lactulose in the trinitrobenzenesulfonic acid model of rat colitisAlgieri, Francesca; Rodríguez-Nogales, Alba; Garrido-Mesa, Natividad; Vezza, Teresa; Garrido-Mesa, José; Utrilla, Pilar M.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Guerra-Hernández, Eduardo; Zarzuelo, Antonio; Rodriguez-Cabezas, M. Elena; Gálvez, Julioartículo