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Firma en Digital.CSIC (*)
Montilla, Antonia
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Bioactividad y análisis de alimentos. Química y Funcionalidad de Carbohidratos y Derivados
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Obtención de ingredientes con base en carbohidratos con propiedades bioactivas beneficiosas para la salud
 
Email
a.montilla@csic.es
 
 
 
 

Resultados 21-40 de 103.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21openAccesscurrenoligosa.pdf.jpg2017Current state and latest advances in the concept, production and functionality of prebiotic oligosaccharidesMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
22openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Determination of oligosaccharides by conventional high-resolution gas chromatographyMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Lagemaat, Jürgen van; Olano, Agustín CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
24openAccessrevimanusdietcarbo.pdf.jpg2023Dietary carbohydrates: a trade-off between appealing organoleptic and physicochemical properties and ability to control glucose release and weight managementGarrido-Romero, Manuel CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
25openAccessqualitymarkershoneycoffee.pdf.jpg2006Difructose anhydrides as quality markers of honey and coffeeMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
26openAccesslactulosederivedoligosaccharides.pdf.jpg2016Effect of lactulose-derived oligosaccharides on intestinal microbiota during the shift between media with different energy contentsBarroso, Elvira CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID artículo
27openAccessEffect of Prebiotic Carbohydrates.pdf.jpg2012Effect of prebiotic carbohydrates on the growth and tolerance of LactobacillusHernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Muthaiyan, A.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ricke, S. C.artículo
28openAccessEffectdectin2.pdf.jpg2019Effect of purification of galactooligosaccharides derived from lactulose with Saccharomyces cerevisiae on their capacity to bind immune cell receptor Dectin-2Young, Ian D.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Wittmann, Alexandra; Kawasaki, Norihito; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
29openAccessEffect of storage.pdf.jpg2012Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrotGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
30openAccesseffectpectin.pdf.jpg2021Effect of sucrose substitution with stevia and saccharin on rheological properties of gels from sunflower pectinsMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Gunning, A. Patrick; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
31openAccesseffeacid.pdf.jpg2020Effect of the lactose source on the ultrasound-assisted enzymatic production of galactooligosaccharides and gluconic acidRico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Ruiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Serrato, Juan Carlos; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of the protein content and dilution on the lactulose/furosine ratio in heat-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
33openAccesseffects conventional ultrasound.pdf.jpg2012Effects of conventional and ultrasound blanching on enzyme inactivation and carbohydrate content of carrotsGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
34openAccesseffectsmonovalentcations.pdf.jpg2012Effects of monovalent cations (Na+ and K+) on galacto-oligosaccharides production during lactose hydrolysis by kluyveromyces lactis β-galactosidaseMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Egg shell as catalyst of lactose isomerisation to lactuloseMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
36openAccessenzymcelluclas.pdf.jpg2018Enzymatic extraction of pectin from artichoke (Cynara scolymus L.) by-products using Celluclast®1.5LSabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
37openAccessgeneration chitooligosacch.pdf.jpg2013Enzymatic generation of chitooligosaccharides from chitosan using soluble and immobilized glycosyltransferase (Branchzyme)Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Giacomini, Cecilia; Irazoqui, Gabrielaartículo
38openAccessSabater 2019; Enzymatic Production and Characterization of Pectic Oligosaccharides Derived from Citrus and Apple Pectins; A GC-MS Study.pdf.jpg2019Enzymatic production and characterization of pectic oligosaccharides derived from citrus and apple pectins: A GC-MS study using random forests and association rule learningSabater, Carlos CSIC ORCID ; Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
39openAccessevaluatifiber.pdf.jpg2020Evaluation of the impact of a rat small intestinal extract on the digestion of four different functional fibersGallego-Lobillo, Pablo CSIC; Ferreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Evolution of the microbiological and biochemical characteristics of Afuega'l Pitu cheese during ripeningCuesta, Paloma; Fernández-García, Estrella CSIC; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCIDartículo