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Firma en Digital.CSIC (*)
Gandul-Rojas, Beatriz
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de Alimentos. Grupo: Clorofilas y Carotenoides en Alimentosca de Pigmentos
 
Categoría Profesional
Científica Titular
 
Especialización
Clorofilas y Carotenoides en Alimentos
 
Email
gandul@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Palabras Clave:  Carotenoids

Resultados 1-10 de 10.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostprint_Food_Chem_2015_v166_p115.pdf.jpg1-ene-2015Composition of pigments and colour changes in green table olives related to processing typeRamírez, Eva CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
2openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_V65_P199.pdf.jpg2014Decoloration kinetics of chlorophylls and carotenoids in virgin olive oil by autoxidationAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
3closedAccesssep-2011DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripeningFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
4openAccess30-oct-2018Effect of roasting conditions on pigment composition and some quality parameters of pistachio oilRabadán, Adrián; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, José Emilioartículo
5openAccessjun-2018Pigment changes during preservation of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation: Effect of thermal treatments and storage conditionsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
6openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_v65_p224.pdf.jpgnov-2014Pigment changes during processing of green table olive specialities treated with alkali and without fermentationGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
7closedAccess25-nov-2009Pigment Profile in Non-Spanish Olive Varieties (Olea europaea L. Var. Coratina, Frantoio, and Koroneiki)Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
8closedAccess25-oct-2006Stay-green phenotype slows the carotenogenic process in Capsicum annuum (L.) fruitsRoca, María CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
9openAccessPostP_2011_JFoodCompAnal_V24_P811.pdf.jpgsep-2011Thermal degradation kinetics of lutein, β-carotene and β-cryptoxanthin in virgin olive oilsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
10openAccessaparicio  and gandul 2012 kinetics xantophyls.pdf.jpg23-may-2012Thermal Degradation Kinetics of Neoxanthin, Violaxanthin and Antheraxanthin in Virgin Olive OilsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo