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Firma en Digital.CSIC (*)
Gandul-Rojas, Beatriz
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de Alimentos. Grupo: Clorofilas y Carotenoides en Alimentosca de Pigmentos
 
Categoría Profesional
Científica Titular
 
Especialización
Clorofilas y Carotenoides en Alimentos
 
Email
gandul@ig.csic.es
 
 
 
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Resultados 1-14 de 14.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessfoods-09-01469-v2.pdf.jpg15-oct-2020Characterization and Processing of Table Olives: A Special IssueGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
2openAccessPostp_2016_FC_V212_P604.pdf.jpg2016Chlorophyll catabolism in olive fruits (var. Arbequina and Hojiblanca) during maturationVergara-Domínguez, Honorio CSIC; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
3openAccessPostprint_Food_Chem_2015_v166_p115.pdf.jpg1-ene-2015Composition of pigments and colour changes in green table olives related to processing typeRamírez, Eva CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
4openAccessHPLC.pdf.jpg1991Control de pigmentos clorofílicos y carotenoides por HPLC en el aceite de oliva virgenGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
5openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_V65_P199.pdf.jpg2014Decoloration kinetics of chlorophylls and carotenoids in virgin olive oil by autoxidationAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
6openAccess30-oct-2018Effect of roasting conditions on pigment composition and some quality parameters of pistachio oilRabadán, Adrián; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, José Emilioartículo
7openAccessfoods-09-00701.pdf.jpg1-jun-2020Influence of Alkaline Treatment on Structural Modifications of Chlorophyll Pigments in NaOH—Treated Table Olives Preserved without FermentationBerlanga-Del Pozo, Marta CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
8openAccessPostP_2012_JAFC_V60_P7040.pdf.jpg18-jul-2012Mathematical model to predict the formation of pyropheophytin a in virgin olive oil during storageAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
9openAccessjun-2018Pigment changes during preservation of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation: Effect of thermal treatments and storage conditionsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
10openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_v65_p224.pdf.jpgnov-2014Pigment changes during processing of green table olive specialities treated with alkali and without fermentationGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
11openAccessBMC_Complem_Alternative_Med_2016_V16_Art404.pdf.jpg22-oct-2016The NUTRAOLEOUM Study, a randomized controlled trial, for achieving nutritional added value for olive oilsBiel, Sara; Mesa, M. Dolores; Torre, Rafael de la; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Fernández-Navarro, José Ramón; Fitó, Montserrat; Sánchez Rodríguez, Estefanía; Rosa, Carmen; Marchal, Rosa; Alché Ramírez, Juan de Dios CSIC ORCID; Expósito, Manuela; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Calleja, Miguel Ángel; Covas, María Isabelartículo
12openAccessPostP_2011_JFoodCompAnal_V24_P811.pdf.jpgsep-2011Thermal degradation kinetics of lutein, β-carotene and β-cryptoxanthin in virgin olive oilsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
13openAccessaparicio  and gandul 2012 kinetics xantophyls.pdf.jpg23-may-2012Thermal Degradation Kinetics of Neoxanthin, Violaxanthin and Antheraxanthin in Virgin Olive OilsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
14openAccessPostprint_of_Food_Res_Int_2014_V65_P247.pdf.jpg2014Thylakoid peroxidase activity responsible for oxidized chlorophyll accumulation during ripening of olive fruits (Olea europaea L.)Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo