DSCN0454 - copia.JPG picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
González García, Ramón
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (ICVV)
 
Departamento
Enología
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Ciencia y Tecnología de Alimentos
 
Email
rgonzalez@icvv.es
 
 
Página web
 

Refined By:
Autor:  Cebollero, Eduardo

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessago-2007Autophagy: From basic research to its application in food biotechnologyCebollero, Eduardo; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
2closedAccessdic-2004Comparison of Two Alternative Dominant Selectable Markers for Wine Yeast TransformationCebollero, Eduardo; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
3closedAccess5-sep-2005Evidence for Yeast Autophagy during Simulation of Sparkling Wine Aging: A Reappraisal of the Mechanism of Yeast Autolysis in WineCebollero, Eduardo; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
4openAccessnihms96070.pdf.jpgfeb-2008Guidelines for the use and interpretation of assays for monitoring autophagy in higher eukaryotesKlionsky, Daniel J.; Deter, Russell L.; González García, Ramón CSIC ORCID ; Cebollero, Eduardoartículo
5closedAccessjun-2006Induction of Autophagy by Second-Fermentation Yeasts during Elaboration of Sparkling WinesCebollero, Eduardo; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
6openAccessoenological_saccharomyces_cerevisiae_Munoz.pdf.jpgdic-2009Multi locus sequence typing of oenological Saccharomyces cerevisiae strainsMuñoz, Rosario CSIC ORCID ; Gómez, Alicia; Robles, Virginia CSIC; Rodríguez, Patricia; Cebollero, Eduardo; Tabera, Laura CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
7closedAccess30-mar-2005Overexpression of csc1-1. A plausible strategy to obtain wine yeast strains undergoing accelerated autolysisCebollero, Eduardo; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
8closedAccess3-ago-2006Transgenic wine yeast technology comes of age: is it time for transgenic wine?Cebollero, Eduardo; González Ramos, Daniel; Tabera, Laura CSIC; González García, Ramón CSIC ORCID artículo