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Firma en Digital.CSIC (*)
Morales, F. J.
 
Centro o Instituto
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Química de Alimentos - Seguridad Alimentaria
 
Email
fjmorales@ictan.csic.es
 
ORCID
 
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Resultados 101-120 de 176.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
101closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Fast method to determine furosine in breakfast cereals by capillary zone electrophoresisDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
102openAccessFatty_acids_profile_in_canned_tuna and sardine after retort.pdf.jpg26-abr-2015Fatty acids profile in canned tuna and sardine after retort sterilization and high pressure thermal sterilization treatmentMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Sevenich, Robert; Briand, J. C.; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
103closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Fluorescence associated with Maillard reaction in milk and milk-resembling systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
104openAccessformationproduction.pdf.jpg2020Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela productionMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
105openAccessformaL.pdf.jpg2023Formation of acrylamide during the roasting of chia seeds (Salvia hispanica L.)Mesías, Marta CSIC ORCID ; Gómez García, Pablo CSIC ORCID; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
106closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Formation of lysylpyrroaldehyde (pyrraline) in heated sugar-casein solutionsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Van Boekel, M. A.artículo
107openAccessformabread.pdf.jpg2023Formation of process contaminants in commercial and homemade deep-fried breadcrumbsMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
108closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Free radical scavenging capacity of Maillard reaction products as related to colour and fluorescenceMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
109closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Front face fluorescence spectroscopy and multiway analysis for process control and NFC prediction in industrially processed cookiesRizkallah, J.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Ait-Ameur, L.; Fogliano, V.; Hervieu, A.; Courel, M.; Aragon, I.B.artículo
110closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2007Functional properties of melanoidins: In vitro antioxidant, antimicrobial and antihypertensive activitiesRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
111openAccessOPEN_SCI_109_uva_antiglicante_HARSHA.pdf.jpg23-mar-2015Grape skin extracts from winemaking by-products as a source of trapping agents for reactive carbonyl speciesSri Harsha, P. S. C.; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Lavelli, V.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
112closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Hacia un control mas efectivo de los nuevos contaminantes de procesado (NFC) por la industria alimentaria. implicaciones tecnológicas y de saludMorales, F. J. CSIC ORCID ; Birlouez-Aragon, I.; Fogliano, Vincenzo; Pain, J. P.artículo
113closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Health benefits of a diet with low MRPs compared to a nutritionally equivalent standard diet (high MRPs) in young healthy subjects: The ICARE clinical study.Birlouez-Aragon, I.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Lecerf, J.M.artículo
114closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999HMF formation during heat-treatment of milk-type products as related to milkfat contentMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
115openAccessfoods-09-00247-v2.pdf.jpg24-feb-2020How far is the Spanish snack sector from meeting the acrylamide regulation 2017/2158?Mesías, Marta CSIC ORCID ; Nouali, Aouatif; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
116closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Hydroxymethylfurfural determination in infant milk-based formulas by micellar electrokinetic capillary chromatographyMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
117closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Hydroxymethylfurfural in commercial biscuits marketed in SpainDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
118openAccessOhmic_heating_Baby_foods.pdf.jpg27-ene-2016Impact of conventional sterilisation and ohmic heating on the amino acid profile in vegetable baby foodsMesías, Marta CSIC ORCID ; Wagner, Magali; George, Stéphane; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
119closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Impact of the characteristics of fresh potatoes available in-retail on exposure to acrylamide: Case study for French friesMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
120openAccessimpacthouse.pdf.jpg2020Impact of the consumer cooking practices on acrylamide formation during the preparation of French fries in Spanish householdsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo