Modificación del aceite de Camelina sativa mediante edición génica (CRISPR) dirigida a la mejora de su calidad y usos agroalimentarios / Modification of camelina sativa seed oil using gene edition methodologies (CRISPR) directed towards the improvement of its quality and agrofood applications

Nombre/Name
Modificación del aceite de Camelina sativa mediante edición génica (CRISPR) dirigida a la mejora de su calidad y usos agroalimentarios / Modification of camelina sativa seed oil using gene edition methodologies (CRISPR) directed towards the improvement of its quality and agrofood applications
Referencia de proyecto/Project Code
LMP243_18
Investigador principal/Principal Investigator
Investigadores/Researchers
Fecha de inicio/Start Year
01/01/2018
Fecha de finalización/End Year
31/12/2020
Grupo de Investigación/Research Group
Instituto/Institute
CSIC - Estación Experimental de Aula Dei (EEAD)
Descripción/Description
[ES] Modificación del aceite de Camelina sativa mediante edición génica (CRISPR) dirigida a la mejora de su calidad y usos agroalimentarios.
[EN] Modification of camelina sativa seed oil using gene edition methodologies (CRISPR) directed towards the improvement of its quality and agrofood applications.
[EN] Modification of camelina sativa seed oil using gene edition methodologies (CRISPR) directed towards the improvement of its quality and agrofood applications.
Fuente de Financiación/Funding
Gobierno de Aragón- Áreas prioritarias
Fecha de actualización/Last update
oct. 2020