Modificación del aceite de Camelina sativa mediante edición génica (CRISPR) dirigida a la mejora de su calidad y usos agroalimentarios / Modification of camelina sativa seed oil using gene edition methodologies (CRISPR) directed towards the improvement of its quality and agrofood applications


DGA.jpg picture
 
Nombre/Name:
Modificación del aceite de Camelina sativa mediante edición génica (CRISPR) dirigida a la mejora de su calidad y usos agroalimentarios / Modification of camelina sativa seed oil using gene edition methodologies (CRISPR) directed towards the improvement of its quality and agrofood applications
 
Referencia de proyecto/Project Code:
LMP243_18
 
Investigador principal/Principal Investigator:
 
Investigadores/Researchers:
 
Fecha de inicio/Start Year:
01/01/2018
 
Fecha de finalización/End Year:
31/12/2020
 
 
Instituto/Institute:
CSIC - Estación Experimental de Aula Dei (EEAD)
 
Descripción/Description:
[ES] Modificación del aceite de Camelina sativa mediante edición génica (CRISPR) dirigida a la mejora de su calidad y usos agroalimentarios.
[EN] Modification of camelina sativa seed oil using gene edition methodologies (CRISPR) directed towards the improvement of its quality and agrofood applications.
 
Fuente de Financiación/Funding:
Gobierno de Aragón- Áreas prioritarias
 
Fecha de actualización/Last update:
oct. 2020