Tecnología pre y poscosecha de productos vegetales / Pre and post-harvest technology of vegetable products

Nombre/Name
Tecnología pre y poscosecha de productos vegetales / Pre and post-harvest technology of vegetable products
 
Fecha de inicio/Start Year
01/01/2013
 
Instituto/Institute
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento/Department
Dpto. de Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales /Biochemistry and Molecular Biology of Plant Products Department
 
Línea de Investigación/Research Line
Post-harvest fruit physiology and quality
 
Especialización principal/Focus Area
A7. Ciencias y Tecnologías de Alimentos. A7.3 Tecnología de los alimentos
 
Descripción/Description
[ES] Desarrollo de tratamientos pre y poscosecha no contaminantes para la mejora de la producción, calidad y/o competitividad comercial de los productos vegetales para su consumo en fresco o procesado industrial, con especial hincapié sobre el aceite de oliva virgen.
[EN] Development of non-contaminant pre and post-harvest treatments to improve the production, quality or competitiveness of plant products for its fresh consumption or for its industrial processing, with a special emphasis on Virgin olive oil.