Bioquímica y tecnología de alimentos vegetales / Biochemistry and technology of plant foods

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Nombre/Name
Bioquímica y tecnología de alimentos vegetales / Biochemistry and technology of plant foods
 
Fecha de inicio/Start Year
01/01/2003
 
Instituto/Institute
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento/Department
Dpto. de Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales /Biochemistry and Molecular Biology of Plant Products Department
 
Línea de Investigación/Research Line
Plant Lipids Metabolism.
 
Especialización principal/Focus Area
A7. Ciencias y Tecnologías de Alimentos. A7.3 Tecnología de los alimentos
 
Descripción/Description
[ES]Caracterización de las rutas de biosíntesis de componentes que determinan la calidad organoléptica y nutricional de alimentos de origen vegetal, evaluación de las modificaciones durante el procesado y conservación, y desarrollo de técnicas para la mejora de la calidad del alimento.
[EN] Characterization of the biosynthetic pathways of the components that determine the organoleptic and nutritional quality of plant foods, the assessment of changes going on during processing and conservation, and the development of technologies to improve the quality of the food.