English   español  

Browsing by Author with profile

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1546 to 1565 of 3372 < previous   next >
FullnameInstituteDepartment
Jaén, MartaCSIC - Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas (CIB)Biomedicina Molecular
Jagerovic, NadineCSIC - Instituto de Química Médica (IQM)
Jaime Moya, Joan MaríaCSIC - Institución Milá y Fontanals (IMF)Ciencias Históricas: Estudios Medievales, Historia de la Ciencia, Musicología. Grupo: El Mediterráneo y la Corona de Aragón en la Edad Media: historia, lengua y cultura
Jaime, LauraCSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)Producción y caracterización de nuevos alimentos. Grupo de Ingredientes Alimentarios Funcionales
Jan, S.CSIC - Instituto de Análisis Económico (IAE)
Jan, S.CSIC - Centro de Estudios Avanzados de Blanes (CEAB)Ecología Marina. Ecología molecular del bentos marino
Jaramillo Carmona, Sara M.CSIC - Instituto de la Grasa (IG)Alimentación y Salud
Jaramillo, AlfonsoCSIC - Instituto de Biología Integrativa de Sistemas (I2SysBio)
Jaramillo, R.CSIC-UC - Instituto de Física de Cantabria (IFCA)
Jardiel, T.CSIC - Instituto de Cerámica y Vidrio (ICV)Electrocerámica
Jarén-Galán, ManuelCSIC - Instituto de la Grasa (IG)Fitoquimicos de los Alimentos
Jasperse, JitskeCSIC - Instituto de Historia (IH)CCHS
Jaumot, JoaquimCSIC - Instituto de Diagnostico Ambiental y Estudios del Agua (IDAEA)Research group: Chemometrics
Javier Gonzalez, FranciscoCSIC - Instituto Geologico y Minero de España (IGME)Geología Aplicada a los Recursos Marinos y de Medios Extremos
Jesús González, María Ángeles deCSIC - Misión Biológica de Galicia (MBG)Biblioteca
Jiménez Araujo, AnaCSIC - Instituto de la Grasa (IG)Fitoquímica de Alimentos. Grupo: Fitoquímicos y Calidad de Alimentos
Jiménez Díaz, AlbertoCSIC - Geociencias Barcelona (Geo3Bcn)Structure and Dynamics of the Earth and Crystallography. Research Group: Structure and Dynamics of the Earth
Jiménez Díaz, RufinoCSIC - Instituto de la Grasa (IG)Biotecnología de Alimentos. Grupo: Interacciones Bacterias Lácticas-Levaduras en Alimentos
Jiménez González, NoéCSIC - Instituto de Instrumentación para Imagen Molecular (I3M)Física Aplicada
Jiménez Hidalgo, SoniaCSIC - Centro de Ciencias Humanas y Sociales (CCHS)Biblioteca Tomás Navarro Tomás (TNT). Unidad de Tecnología