English   español  

Navegación por Autor Zielinski, Henryk

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 19 de 19
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2009Antioxidant capacity evaluation and polyphenolic content of high-protein lupin productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Antioxidant properties of buckwheat enhanced wheat breadsSzawara-Nowak, Dorota; Zielinski, Henryk; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
openAccessNutrientsZielinsk2021MSup.pdf.jpg8-feb-2021Caffeic Acid Modulates Processes Associated with Intestinal InflammationZielinska, Danuta; Zielinski, Henryk; Laparra, José Moisés CSIC ORCID; Szawara-Nowak, Dorota; Honke, Joanna; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Changes in chemical composition and antioxidative properties of rye ginger cakes during their shelf-lifeZielinski, Henryk; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2008Effect of fermentation conditions on the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius cv. ZapatonFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessnov-2009Effect of flour extraction rate and baking process on vitamin B1 and B2 and antioxidant activity of ginger based productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Horszwald, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zielinski, Henrykartículo
closedAccess2005Effect of processing on the antioxidant vitamins and antioxidant capacity of Vigna sinensis var. carillaDoblado, Rosa; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
openAccessEvaluation of antioxidant.pdf.jpg2010Evaluation of antioxidant capacity and formation of processing contaminants during rye bread makingHorszwald, Anna; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Zielinski, Henrykartículo
closedAccessmay-2009Evaluation of bio-processes to improve the antioxidant characteristics of chickpeasFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2008Evaluation of the antioxidant capacity of lupin sprouts germinated in the presence of selenium.Zielinska, Danuta; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Zielinski, Henryk; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccess2007Fermentation as a bio-process to obtain functional soybean floursFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Zielinski, Henrykartículo
openAccessjfnr-2010-3-p140-148[1].pdf.jpg2010Formulation and baking process affect Maillard reaction development and antioxidant capacity of ginger cakesZielinski, Henryk; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Horszwald, Anna; Zielinska, Danutaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2006Germination as a process to improve the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius L. var. ZapatonFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Piskula, Mariusz K.; Zielinski, Henryk; Kozlowska, Halina; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Influence of the buckwheat bread formulation on the viability of E.coli and P. aeruginosaMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Szawara-Nowak, Dorota; Zielinski, Henryk; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Inositol phosphate content and trypsin inhibitor activity in ready-to-eat cruciferous sproutsFrías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2008Kinetic study of the antioxidant compounds and antioxidant capacity during germination of Vigna radiata cv. Emmerald, Glycine max cv. jutro and Glycine max cv. MeritFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
openAccessnutrients-11-01173.pdf.jpg25-may-2019Role of apple phytochemicals, phloretin and phloridzin, in modulating processes related to intestinal inflammationZielinska, Danuta; Laparra, José Moisés CSIC ORCID; Zielinski, Henryk; Szawara-Nowak, Dorota; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006The effect of germination process on the superoxide dismutase-like activity and thiamine, riboflavin and mineral contents of rapeseedsZielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2005Vitamin B1 and B2, dietary fiber and minerals content of Cruciferae sproutsZielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo