English
español
Navegación por Autor Zieliński, Halina
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2008 | Effect of flour extraction and baking process on vitamins B1 and B2 content and antioxidant capacity of traditional rye bread | Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Piskula, Mariusz K.; Zieliński, Halina | póster de congreso |
closedAccess | | ene-2009 | Effect of flour extraction rate and baking on thiamine and riboflavin content and antioxidant capacity of traditional rye bread | Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zieliński, Halina | artículo |