English   español  

Browsing by Author Zamorano, J. P.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess1996Cambios en el contenidod e Rubisco y Poligalacturonasa en chirimoya. Efecto del CO2Cura, B del; Escribano, M. Isabel  ; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen  capítulo de libro
openAccess1993Cambios en la población de ARN mensajeros de aguacate en respuesta a las bajas temperaturas de conservaciónZamorano, J. P.; Dopico, Berta; Wilson, I. D.; Lowe, A. L.; Grierson, D.; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Changes in protein levels of avocado (Persea americana, MIll.) cv. >Hass> at low temperaturesZamorano, J. P.; Plaza, José L. de la ; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996High carbon dioxide delays postharvest changes in RuBPCase and polygalacturonase-related protein in cherimoya peelCura, B del; Escribano, M. Isabel  ; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen  artículo
openAccess1993Influence of ethylene removal on the protein pattern of avocado fruits at low temperature storageZamorano, J. P.; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Involvement of ethylene levels in delayed ripening of avocado cv. >Hass> at low temperatureZamorano, J. P.; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Mechanical parameters to assess quality changes in cherimoya fruitZamorano, J. P.; Alique, Rafael ; Canet, Wenceslao artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Melanosis inhibition and 4-hexylresorcinol residual levels in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) following various treatmentsMontero García, Pilar  ; Martínez Alvarez, Oscar; Zamorano, J. P.; Alique, Rafael ; Gómez Guillén, M. C. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Polygalacturonase, cellulase and invertase activities during cherimoya fruit ripeningSánchez, J. A.; Zamorano, J. P.; Alique, Rafael artículo
openAccess1994Relationship between physiological and biochemical parameters in avocado fruits stored at chilling temperatureZamorano, J. P.; Plaza, José L. de la ; Merodio, Carmen  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Relationship between polyamines and ethylene in cherimoya fruit ripeningEscribano, M. Isabel  ; Montero, L. M.; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Tolerance of cherimoya (Annona cherimola Mill.) to cold storageAlique, Rafael ; Zamorano, J. P.; Calvo, M. L.; Merodio, Carmen  ; Plaza, José L. de la artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Two-dimensional protein patterns of cherimoya fruit during ripeningMontero, L. M.; Escribano, M. Isabel  ; Zamorano, J. P.; Merodio, Carmen  capítulo de libro