English   español  

Browsing by Author Viveros, Agustín

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 43  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Addition of exogenous enzymes to diets containing grape pomace: Effects on intestinal utilization of catechins and antioxidant status of chickensChamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín; Rebolé, A.; Arija, I.; Romero, Carlos CSIC ORCID; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Rey, A.; Brenes, Agustín CSICartículo
openAccessaddimeat.pdf.jpg2020Addition of fermented and unfermented grape skin in broilers’ diets: effect on digestion, growth performance, intestinal microbiota and oxidative stability of meatNardoia, Maria; Romero, Carlos CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC; Arija, I.; Viveros, Agustín; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidative effect of dietary grape pomace concentrate on lipid oxidation of chilled and long-term frozen stored chicken pattiesSáyago-Ayerdi, S. G.; Brenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín; Goñi, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Changes in polyphenol and polysaccharide content of grape seed extract and grape pomace after enzymatic treatmentChamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Vega, Estela CSIC; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessNov-2012Changes in polyphenolic content and antioxidant activity after thermal treatments of grape seed extract and grape pomaceChamorro, Susana CSIC ORCID; Goñi, Isabel; Hervert-Hernández, Deysy; Viveros, Agustín; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Cholesterol-lowering effects of dietary lupin (Lupinus albus var Multolupa) in chicken dietsViveros, Agustín; Centeno, Carmen CSIC; Arija, I.; Brenes, Agustín CSICartículo
openAccessEfecto_de_la_administracion_.pdf.jpg2002Efecto de la administración de fitasas de origen vegetal y microbiano sobre la utilización del fósforo en pollos broilersViveros, Agustín; Arija, I.; Centeno, Carmen CSIC; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Efecto de la inclusión de enzimas en raciones a base de cebada (hordeum vulgare) para pollos de aptitud carnicaViveros, Agustín; Brenes, Agustín CSIC; Arija, I.; Elices Minguez, Robertoartículo
openAccessEfecto_de_la_inclusion.pdf.jpg2000Efecto de la inclusión de semillas de girasol entera y reconstituida en raciones de pollos broilerArija, I.; Viveros, Agustín; Brenes, Agustín CSIC; Canales, Rartículo
openAccesseffechicke.pdf.jpg2017Effect of dietary fermented and unfermented grape skin on broiler chickensNardoia, Maria; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín; Arija, I.; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of dietary polyphenol-rich grape products on intestinal microflora and gut morphology in broiler chicks.Viveros, Agustín; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Pizarro, M.; Arija, I.; Centeno, Carmen CSIC; Brenes, Agustín CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of enzyme addition on plasma minerals, cholesterol and caecal fatty acids concentrations in broiler diets based on barley.Viveros, Agustín; Brenes, Agustín CSIC; Arija, I.; Canales, Rartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of enzyme addition on the digestibilities of cell wall polysaccharides and oligosaccharides from whole, dehulled, and ethanol-extracted white lupins in chickensBrenes, Agustín CSIC; Slominsk, B. A.; Marquardt, R. R.; Guenter, W.; Viveros, Agustínartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of enzyme addition on the nutritive value of high oleic acid sunflower seeds in chicken dietsBrenes, Agustín CSIC; Centeno, Carmen CSIC; Viveros, Agustín; Arija, I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effect of enzyme addition on the performance and gastrointestinal tract size of chicks fed lupin seeds and their fractionsBrenes, Agustín CSIC; Marquardt, R. R.; Guenter, W.; Viveros, Agustínartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of enzyme supplementation of a diet based on barley, and autoclave treatment, on apparent digestibility, growth performance and gut morphology of broilersViveros, Agustín; Brenes, Agustín CSIC; Pizarro, M.; Castaño, Maríaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of grape pomace concentrate and vitamin E on digestibility of polyphenols and antioxidant activity in chickensBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín; Goñí, Isabel; Centeno, Carmen CSIC; Sáyago-Ayerdi, S. G.; Arija, I.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-Oct-2011Effect of grape seed extract on aminoacids and polyphenols digestibilities in an in vivo studyChamorro, Susana CSIC ORCID; Viveros, Agustín; Centeno, Carmen CSIC; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of grape seed extract on growth performance, protein and polyphenol digestibilities, and antioxidant activity in chickens | Efecto del extracto de semilla de uva sobre los índices productivos, la digestibilidad de la proteína y los polifenoles y la actividad antioxidante en pollos broilerBrenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín; Goñi, Isabel; Centeno, Carmen CSIC; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Arija, I.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Effect of microbial phytase supplementation on mineral utilization and serum enzyme activities in broiler chicks fed different levels of phosphorus.Viveros, Agustín; Brenes, Agustín CSIC; Arija, I.; Centeno, Carmen CSICartículo