Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | abr-2009 | Acceptability of Milk and Soymilk Vanilla Beverages: Demographics Consumption Frequency and Sensory Aspects | Villegas, Beatriz CSIC; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | feb-2008 | Colour and viscosity of milk and soybean vanilla beverages. Instrumental and sensory measurements | Villegas, Beatriz CSIC; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
openAccess | | 28-jul-2008 | Efecto de la adición de inulina en las características físicas y sensoriales de batidos lácteos | Villegas, Beatriz CSIC | tesis doctoral |
closedAccess | | nov-2008 | Effects of product information and consumer attitudes on responses to milk and soybean vanilla beverages | Villegas, Beatriz CSIC; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | jul-2007 | Flow behaviour of inulin-milk beverages. Influence of inulin average chain length and of milk fat content | Villegas, Beatriz CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
openAccess | | 11-jun-2003 | Flow behaviour of inulin-milk beverages: Influence of inulin chain length and of milk fat content | Villegas, Beatriz CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | presentación |
openAccess | | 2013 | Implicaciones de la reducción de los niveles de uso de nitratos y nitritos en la seguridad, conservación, características sensoriales y modificaciones tecnológicas de los productos cárnicos crudos-curados. | Arnau Arboix, Jacint; Guàrdia, M. Dolors; Gratacós-Cubarsí, Marta; Fernández, Manuela; Hierro, Eva; Roncalés, Pedro; Carballo, José CSIC ORCID ; Villegas, Beatriz CSIC; Ruiz, Jorge; Sanjuan, Neus | capítulo de libro |
closedAccess | | ago-2007 | Inulin milk beverages: Sensory differences in thickness and creaminess using R-index analysis of the ranking sata | Villegas, Beatriz CSIC; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | mar-2010 | Optimising acceptability of new prebiotic low-fat milk beverages | Villegas, Beatriz CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
openAccess | | 15-abr-2020 | Oral processing and dynamics of texture perception in commercial gluten-free breads | Puerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Villegas, Beatriz CSIC; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2-abr-2019 | Oral processing and dynamics of texture perception of gluten-free breads | Puerta, Patricia CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Villegas, Beatriz CSIC; Santillana, E.; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |