Showing results 1 to 20 of 34
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 2006 | Adult steers for beef production: breed effect on animal performance, retail yield and carcass quality | Vieira, Ceferina; Cerdeño, Ana Isabel; Serrano, Emma; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Breed and ageing extent on carcass and meat quality of beef from adult steers (oxen) | Vieira, Ceferina; Cerdeño, Ana Isabel; Serrano, Emma; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2006 | Carcass and meat quality in Brown fattened young bulls: effect of rearing method and slaughter weight | Cerdeño, Ana Isabel; Vieira, Ceferina; Serrano, Emma; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Cattle farm evolution in disadvantaged mountainous areas of nort-western Spain | Serrano, Emma; Cerdeño, Ana Isabel; Vieira, Ceferina; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2018 | Efecto de la inclusión de jabones cálcicos de aceite de pescado vs. palma en la dieta de ovejas lactantes sobre la vida útil de la carne de los lechazos envasada en condiciones comerciales | Vieira, Ceferina; Martínez, B.; Rubio, B.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2003 | Efecto de la suplementación con leche en la dieta de cebo de terneros de raza Parda, sobre las características de calidad de la carne | Vieira, Ceferina; García Cachán, M. D.; Cerdeño, Ana Isabel; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2011 | Efecto de la suplementación de ovejas durante el inicio de lactación con vitamina E (natural vs. sintética) sobre la estabilidad oxidativa de la carne de lechazo | Gallardo, B.; Guerra, C.; Manca, M. G.; Vieira, Ceferina; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess |  | Apr-2001 | Efecto de una restricción de la ingestión en la primera etapa del crecimiento sobre la composición corporal (canal y "no canal") de terneros lechales | Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; López, Javier ; Cerdeño, Ana Isabel; Gómez, Avelino ; Vieira, Ceferina | comunicación de congreso |
openAccess |  | Apr-2001 | Efecto del nivel de ingestión de leche sobre las características de la carne de terneros lechales de raza Parda | Vieira, Ceferina; García Alonso, M. D.; Cerdeño, Ana Isabel; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | Apr-2001 | Efecto del nivel de ingestión y del sexo en el crecimiento y en las características de la canal de corderos lechales de raza Assaf | Landa, Roberto; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Vieira, Ceferina; López, Javier ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2019 | Efecto del origen de la vitamina E incluida en la dieta de ovejas en lactación sobre la calidad microbiológica y sensorial de la carne de lechazo durante su vida útil | Vieira, Ceferina; Martínez, B.; Rubio, B.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Gallardo, B.; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
closedAccess | | May-2005 | Effect of diet composition and slaughter weight on animal performance, carcass and meat quality, and fatty acid composition in veal calves | Vieira, Ceferina; García Alonso, M. D.; Cerdeño, Ana Isabel; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | artículo |
openAccess |  | 2006 | Effect of production system on performance traits, carcass and meat quality in Brown Swiss young cattle | Cerdeño, Ana Isabel; Vieira, Ceferina; Serrano, Emma; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2004 | Effect of slaughter weight and diet composition of calves on meat and fat quality | Vieira, Ceferina; García-Cachán, M. D.; Martínez, B.; Cerdeño, Ana Isabel; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Effects of addition of different vegetable oils to lactating dairy ewes' diet on meat quality characteristics of suckling lambs reared on the ewes' milk | Vieira, Ceferina; Fernández-Díez, Ana; Mateo, J.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Soto, S.; Manso, Teresa | artículo |
closedAccess | | 2006 | Effects of feeding strategy during a short finishing period on performance, carcass and meat quality in previously-grazed young bulls | Cerdeño, Ana Isabel; Vieira, Ceferina; Serrano, Emma; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | Jun-2016 | Effects of grape pomace in growing lamb diets compared with vitamin E and grape seed extract on meat shelf life | Guerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina; Rubio, B.; Martínez, B.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Manso, Teresa | artículo |
openAccess | | 27-Jan-2014 | El orujo de uva en la alimentación del ganado ovino | Guerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Vieira, Ceferina; Manso, Teresa | trabajo de divulgación |
openAccess |  | May-2013 | Empleo de orujo de uva en la ración de corderos durante el periodo de crecimiento-cebo: intestión, rendimientos productivos y características de la canal | Guerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Vieira, Ceferina; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
openAccess |  | May-2015 | La estabilidad oxidativa de la carne de lechazo se incrementa a lo largo de su almacenamiento al incorporar orujo de uva en la ración de las ovejas | Guerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Manso, Teresa | comunicación de congreso |