English   español  

Browsing by Author Vieira, Ceferina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 33  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessMantecón et al. 2006 Reg. 372.pdf.jpg2006Adult steers for beef production: breed effect on animal performance, retail yield and carcass qualityVieira, Ceferina ; Cerdeño, Ana Isabel ; Serrano, Emma; Mantecón, Ángel R.  artículo
closedAccess2007Breed and ageing extent on carcass and meat quality of beef from adult steers (oxen)Vieira, Ceferina ; Cerdeño, Ana Isabel ; Serrano, Emma; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  artículo
openAccessCJAS_51_143-150.pdf.jpg2006Carcass and meat quality in Brown fattened young bulls: effect of rearing method and slaughter weightCerdeño, Ana Isabel ; Vieira, Ceferina ; Serrano, Emma; Mantecón, Ángel R.  artículo
closedAccess2006Cattle farm evolution in disadvantaged mountainous areas of nort-western SpainSerrano, Emma; Cerdeño, Ana Isabel ; Vieira, Ceferina ; Mantecón, Ángel R.  artículo
openAccessMantecón, A.R._Efecto de la inclusión_SEOC 2018.pdf.jpg2018Efecto de la inclusión de jabones cálcicos de aceite de pescado vs. palma en la dieta de ovejas lactantes sobre la vida útil de la carne de los lechazos envasada en condiciones comercialesVieira, Ceferina ; Martínez, B.; Rubio, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessPub316.pdf.jpg2003Efecto de la suplementación con leche en la dieta de cebo de terneros de raza Parda, sobre las características de calidad de la carneVieira, Ceferina ; García Cachán, M. D.; Cerdeño, Ana Isabel ; Mantecón, Ángel R.  comunicación de congreso
openAccessReg. 3 Gallardo B. SEOC 2011.pdf.jpg2011Efecto de la suplementación de ovejas durante el inicio de lactación con vitamina E (natural vs. sintética) sobre la estabilidad oxidativa de la carne de lechazoGallardo, B.; Guerra, C.; Manca, M. G.; Vieira, Ceferina ; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessPub267.pdf.jpgApr-2001Efecto de una restricción de la ingestión en la primera etapa del crecimiento sobre la composición corporal (canal y "no canal") de terneros lechalesMantecón, Ángel R.  ; López, Javier  ; Cerdeño, Ana Isabel ; Gómez, Avelino ; Vieira, Ceferina comunicación de congreso
openAccessPub275.pdf.jpgApr-2001Efecto del nivel de ingestión de leche sobre las características de la carne de terneros lechales de raza PardaVieira, Ceferina ; García Alonso, M. D.; Cerdeño, Ana Isabel ; Mantecón, Ángel R.  comunicación de congreso
openAccessPub256.pdf.jpgApr-2001Efecto del nivel de ingestión y del sexo en el crecimiento y en las características de la canal de corderos lechales de raza AssafLanda, Roberto; Mantecón, Ángel R.  ; Vieira, Ceferina ; López, Javier  ; Giráldez, Francisco Javier  comunicación de congreso
closedAccessMay-2005Effect of diet composition and slaughter weight on animal performance, carcass and meat quality, and fatty acid composition in veal calvesVieira, Ceferina ; García Alonso, M. D.; Cerdeño, Ana Isabel ; Mantecón, Ángel R.  artículo
openAccessPub355.pdf.jpg2006Effect of production system on performance traits, carcass and meat quality in Brown Swiss young cattleCerdeño, Ana Isabel ; Vieira, Ceferina ; Serrano, Emma; Mantecón, Ángel R.  artículo
closedAccess2004Effect of slaughter weight and diet composition of calves on meat and fat qualityVieira, Ceferina ; García-Cachán, M. D.; Martínez, B.; Cerdeño, Ana Isabel ; Mantecón, Ángel R.  comunicación de congreso
closedAccess2012Effects of addition of different vegetable oils to lactating dairy ewes' diet on meat quality characteristics of suckling lambs reared on the ewes' milkVieira, Ceferina ; Fernández-Díez, Ana; Mateo, J.; Bodas, Raúl ; Soto, S.; Manso, Teresaartículo
closedAccess2006Effects of feeding strategy during a short finishing period on performance, carcass and meat quality in previously-grazed young bullsCerdeño, Ana Isabel ; Vieira, Ceferina ; Serrano, Emma; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgJun-2016Effects of grape pomace in growing lamb diets compared with vitamin E and grape seed extract on meat shelf lifeGuerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina ; Rubio, B.; Martínez, B.; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  ; Manso, Teresaartículo
openAccess27-Jan-2014El orujo de uva en la alimentación del ganado ovinoGuerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Vieira, Ceferina ; Manso, Teresatrabajo de divulgación
openAccessAIDA 2013 Mantecón, A.R. 670-672 (2013).pdf.jpgMay-2013Empleo de orujo de uva en la ración de corderos durante el periodo de crecimiento-cebo: intestión, rendimientos productivos y características de la canalGuerra-Rivas, C.; Gallardo, B.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Vieira, Ceferina ; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessGuerra Rivas et al_ AIDA 2015.pdf.jpgMay-2015La estabilidad oxidativa de la carne de lechazo se incrementa a lo largo de su almacenamiento al incorporar orujo de uva en la ración de las ovejasGuerra-Rivas, C.; Vieira, Ceferina ; Gallardo, B.; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  ; Manso, Teresacomunicación de congreso
openAccessReg. 33 bis.pdf.jpg2009Fatty acid composition of lambs suckling ewes fed with different vegetable oilsManso, Teresa; Bodas, Raúl ; Vieira, Ceferina ; Castro, Teresa; Mantecón, Ángel R.  comunicación de congreso